Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Önkormányzatok, figyelem! – Segítünk!

Az önkormányzatok figyelmébe ajánljuk, hogy a Hulladékvadász by Zeewa rendszere 2020-tól már nem csak a bejelentésekkel nyújt segítséget számukra.

A megújult rendszerünk lehetőséget biztosít az önkormányzatoknak arra, hogy a lakosság bevonásával közösségi adománygyűjtés segítségével területeket szabadítsanak fel a szemét fogságából.

Kőbányai Önkormányzat az illegális hulladéklerakás ellen

2017-ben a Kőbányai Önkormányzat a képen látható összeget költötte el az illegális hulladéklerakás eltakarítására.

Éves szinten több millió forintba kerül a szemetelők sziszifuszi munkájának az eltakarításai. Egy korábbi felmérésünk szerint Budapesten kerületenként átlagosan 30 millió forinttal rövidítik meg a rendet és tisztaságot nem becsülő emberek.

A 4 éves tevékenységünk során azt tapasztaltuk, hogy az illetékes önkormányzatok nem győzik eltakarítani a szemetelők által szétdobált, elhagyott hulladékot. Mindez nem csak az önkormányzatoknak, hanem az állami szereplőknek és ezáltal a magyar adófizetőnek is komoly kiadás jelentett minden évben.

Megoldás lehet az önkormányzatok számára a Hulladékvadász by Zeewa rendszere!

A környezetmegóvással foglalkozó JÖN Alapítványunk a világon elsőként egy igazán egyedi felületet és egy hozzá szorosan kapcsolódó transzparens adományozási rendszert hozott létre. A fejlesztést kiemelt támogatója a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány.

Megújult a Hulladékvadász applikáció is!

Az alkalmazás gyorsabb, felhasználóbarátabb és mindenki számára lehetőséget biztosít környezetünk tisztaságának a megóvására, hiszen már IOS rendszereken is elérhető.

Hulladékvadász applikáció a tiszta környezetért!

Hulladékvadász applikáció a tiszta környezetért!

A 2019-ben elnyert Vodafone Digitális Díj kapcsán kapott támogatási összegből fejlesztette tovább az alkalmazást a JÖN Alapítvány.

A Hulladékvadász applikáció letölthető az alábbi linkekre kattintva:

Várjuk szeretettel a magyarországi önkormányzatok regisztrációját az új platformunkra. Bízunk benne, hogy együttes erővel, összefogva sikerülhet a környezetünk tisztaságának a megóvása!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek