Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Önkormányzatok, figyelem! - Segítünk! - Hulladekvadasz.hu

Önkormányzatok, figyelem! – Segítünk!

Az önkormányzatok figyelmébe ajánljuk, hogy a Hulladékvadász by Zeewa rendszere 2020-tól már nem csak a bejelentésekkel nyújt segítséget számukra.

A megújult rendszerünk lehetőséget biztosít az önkormányzatoknak arra, hogy a lakosság bevonásával közösségi adománygyűjtés segítségével területeket szabadítsanak fel a szemét fogságából.

Kőbányai Önkormányzat az illegális hulladéklerakás ellen

2017-ben a Kőbányai Önkormányzat a képen látható összeget költötte el az illegális hulladéklerakás eltakarítására.

Éves szinten több millió forintba kerül a szemetelők sziszifuszi munkájának az eltakarításai. Egy korábbi felmérésünk szerint Budapesten kerületenként átlagosan 30 millió forinttal rövidítik meg a rendet és tisztaságot nem becsülő emberek.

A 4 éves tevékenységünk során azt tapasztaltuk, hogy az illetékes önkormányzatok nem győzik eltakarítani a szemetelők által szétdobált, elhagyott hulladékot. Mindez nem csak az önkormányzatoknak, hanem az állami szereplőknek és ezáltal a magyar adófizetőnek is komoly kiadás jelentett minden évben.

Megoldás lehet az önkormányzatok számára a Hulladékvadász by Zeewa rendszere!

A környezetmegóvással foglalkozó JÖN Alapítványunk a világon elsőként egy igazán egyedi felületet és egy hozzá szorosan kapcsolódó transzparens adományozási rendszert hozott létre. A fejlesztést kiemelt támogatója a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány.

Megújult a Hulladékvadász applikáció is!

Az alkalmazás gyorsabb, felhasználóbarátabb és mindenki számára lehetőséget biztosít környezetünk tisztaságának a megóvására, hiszen már IOS rendszereken is elérhető.

Hulladékvadász applikáció a tiszta környezetért!

Hulladékvadász applikáció a tiszta környezetért!

A 2019-ben elnyert Vodafone Digitális Díj kapcsán kapott támogatási összegből fejlesztette tovább az alkalmazást a JÖN Alapítvány.

A Hulladékvadász applikáció letölthető az alábbi linkekre kattintva:

Várjuk szeretettel a magyarországi önkormányzatok regisztrációját az új platformunkra. Bízunk benne, hogy együttes erővel, összefogva sikerülhet a környezetünk tisztaságának a megóvása!

You may also like...