Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szőlőültetvények a szemetelők célpontja Egerben

Az egri szőlőültetvények a szemetelők célpontjává váltak az utóbbi években a Heves megyei településen – derült ki mindez az ATV Híradójának a tudósításából.

Azon embereket, akik környezetünket napról napra teleszemetelik őket nevezzük az úgynevezett szemetelőknek, akinek a sziszifuszi munkájuknak éves szinten több milliárd forintos kárt okoznak az országnak.

A településről már több alkalommal érkezett bejelentés a hulladékvadászra, de már volt – nem is egy – tettenéréses videó is.

A tudósításban elhangzottak szerint a tiltótábla ellenére a város határában folyamatosan illegális hulladéklerakások történnek, aminek megakadályozása nehézkes.

Eger város vezetése egy járőrszolgálatot szervezett a település környékre. A szemetelők megfékezésére a polgármester hivatal közterület-felügyelet munkatársai és mezőőrszolgálatot munkáját hangolták össze.

Hulladékvadász by Zeewa hatalmas segítség lehet Eger városának is!

A megújult rendszerünkben bárki segítheti a munkájukat akár egy illegális hulladéklerakás bejelentésével is, sőt, az illetékes önkormányzat adományokat gyűjthet területeinek a megtisztítására is.

Az új rendszerünkről szóló cikkünk itt, az új felület elérhető ide kattintva, továbbá letölthető az új Hulladékvadász applikációnk is.

Hulladékvadász applikáció a tiszta környezetért!

Hulladékvadász applikáció a tiszta környezetért és a szőlőültetvények védelmére!

Bízunk a helyi szervek kezdeményezésében, hogy az egri szőlőültetvények területein minél több sikeres akciót hajtsanak végbe.

Forrás: ATV.hu

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek