Szőlőültetvények a szemetelők célpontja Egerben

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Az egri szőlőültetvények a szemetelők célpontjává váltak az utóbbi években a Heves megyei településen – derült ki mindez az ATV Híradójának a tudósításából.

Azon embereket, akik környezetünket napról napra teleszemetelik őket nevezzük az úgynevezett szemetelőknek, akinek a sziszifuszi munkájuknak éves szinten több milliárd forintos kárt okoznak az országnak.

A településről már több alkalommal érkezett bejelentés a hulladékvadászra, de már volt – nem is egy – tettenéréses videó is.

A tudósításban elhangzottak szerint a tiltótábla ellenére a város határában folyamatosan illegális hulladéklerakások történnek, aminek megakadályozása nehézkes.

Eger város vezetése egy járőrszolgálatot szervezett a település környékre. A szemetelők megfékezésére a polgármester hivatal közterület-felügyelet munkatársai és mezőőrszolgálatot munkáját hangolták össze.

Hulladékvadász by Zeewa hatalmas segítség lehet Eger városának is!

A megújult rendszerünkben bárki segítheti a munkájukat akár egy illegális hulladéklerakás bejelentésével is, sőt, az illetékes önkormányzat adományokat gyűjthet területeinek a megtisztítására is.

Az új rendszerünkről szóló cikkünk itt, az új felület elérhető ide kattintva, továbbá letölthető az új Hulladékvadász applikációnk is.

Hulladékvadász applikáció a tiszta környezetért!

Hulladékvadász applikáció a tiszta környezetért és a szőlőültetvények védelmére!

Bízunk a helyi szervek kezdeményezésében, hogy az egri szőlőültetvények területein minél több sikeres akciót hajtsanak végbe.

Forrás: ATV.hu

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: