Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Műanyag Óceán film és zöld kerekasztal beszélgetés - Hulladekvadasz.hu

Műanyag Óceán film és zöld kerekasztal beszélgetés

A Műanyag Óceán film vetítésével egybekötött környezetvédelemmel kapcsolatos kerekasztal-beszélgetésre invitál a JÖN Alapítvány a budapesti Wesselényi 17 -ben február 20-ra.

Az ingyenes esemény célja a felhívni az emberek figyelmét a világunkban pusztító hulladékszennyezési problémákra és azokra megoldására lehetőséget mutatni a megjelentek számára. Csatlakozz a rendezvényhez és további részletek a facebook eseményben.

Mindemellett a JÖN Alapítványnak a megújult Hulladékvadász by Zeewa rendszerének környezetvédelmi nagykövetei is bemutatkoznak egy kerekasztal-beszélgetés során.

A kerekasztal-beszélgetés témája: környezetünk megóvása, zero waste, faültetés, Hulladékvadász by Zeewa; hulladékvadászat és szemétszedési akciók.

Az eseményen résztvevő környezetvédelmi nagykövetek:

  • Boross Lili – modell
  • Schóber Judit – JÖN faültetési vezető
  • Gáll Szabolcs – Zeewa kódmester
  • Jóni Máté – Háromszoros Világkupa győztes és amatőr K-1 Világbajnok
  • Kertész Balázs – JÖN alapítója, okleveles környezetmérnök
  • Pataki Fanni – kétszer ISF úszó világkupa győztes
  • Romhányi Hajnalka – JÖN önkéntes, a Műanyag óceán film koordinátora
  • Zathureczky Zsolt – földharc instruktor

A megjelent nagykövetekről bővebben ide kattintva lehet olvasni.

Bízunk benne, hogy minél többen csatlakoznak a Műanyag óceán film és a zöld kerekasztal kapcsán az eseményhez.


A filmről bővebben

A film Craig Leeson ismert újságíró kutakodásait dolgozza fel. Leeson szeretné megfigyelni a ritka kék bálnát. Keresgélése során egy hatalmas szemétszigetre bukkan az óceán közepén. Kutatásában társa Tanya Streeter, a mélytengeri búvár és egy nemzetközi csapat, amely kiváló tudósokat és kutatókat sorakoztat fel. Ez az ütős csapat összesen húsz helyszínt vizsgál meg a világ tengerein. Megfigyeléseik alapján az óceánok érzékeny mikrobiológiája komoly veszélybe került. A megfigyelésen és a riasztáson kívül igyekeznek gyors megoldásokkal szolgálni, amelyek előnyös hatása azonnal érzékelhető lenne.

További részletek itt.

You may also like...