Zöld majális a tiszta Duna-partért

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Zöld majális a tiszta Duna-partért címmel a JÖN Alapítvány szemétszedési akció megvalósítására indított kezdeményezést a UNIQA – Cherrisk közreműködésével.

A hulladékvadász mozgalmat létrehozó környezetmegóvással foglalkozó szervezetünk elkötelezett híve a tiszta környezet megteremtésében, az emberek aktivizálásában. A 2018. szeptember 16-án hatalmas sikert aratott Dunamentő kaland mintájára ismét megrendezheti az eseményt a budapesti rakparton. Mindezt a CherryGo alkalmazás és Lubics Szilvia, hazánk egyik legjobb ultramaratonista segítségével.

Zöld majális a tiszta Duna-partért, Lubics Szilviával.

Zöld majális a tiszta Duna-partért, Lubics Szilviával.

Tisztítsuk meg közösen a budapesti rakpartot

Most a JÖN Alapítvány a pesti alsórakpartot kívánja megtisztítani a Szabadság híd és a Margit híd között. A közösségi takarításon önkénteseik ellepik a rakpartot, és rendbe teszik a rossz állapotú, és közösségi életre egyáltalán nem csábító tereket.

Az esemény a „Zöld majális” nevet viseli, és több költséggel is jár. Az önkénteseknek megfelelő munkavédelmi felszerelést (például gumikesztyűket) és szemeteszsákokat kell biztosítani, valamint a szemét elszállításáról is gondoskodni kell. Ezeknek a költségeknek a fedezésére keresnek támogatókat.

A CherryGO-val bárki segíthet

A CHERRISK alkalmazásán, a CherryGO-n keresztül bárki jótékonykodhat, és küldhet támogatásokat a JÖN-nek. Az alkalmazás ugyanis észleli, ha sétál, fut, biciklizik vagy mobilozás nélkül vezet, és ezeket a tevékenységeket cserkókkal jutalmazza. Ezek a cserkók goodie-kra válthatók. Ilyen goodie a „Zöld Majális” támogatói kupon is, aminek a megszerzésével 200 forint támogatást küldhetsz a rendezvény megvalósítására.

A Zöld majális megvalósulásához pár kattintás segítségével bárki hozzájárulhat az esemény megrendezéséhez a CherryGO-t iOS vagy Android alapú alkalmazásával.

Forrás: cherrisk.com

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: