Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Zöld majális a tiszta Duna-partért

Zöld majális a tiszta Duna-partért címmel a JÖN Alapítvány szemétszedési akció megvalósítására indított kezdeményezést a UNIQA – Cherrisk közreműködésével.

A hulladékvadász mozgalmat létrehozó környezetmegóvással foglalkozó szervezetünk elkötelezett híve a tiszta környezet megteremtésében, az emberek aktivizálásában. A 2018. szeptember 16-án hatalmas sikert aratott Dunamentő kaland mintájára ismét megrendezheti az eseményt a budapesti rakparton. Mindezt a CherryGo alkalmazás és Lubics Szilvia, hazánk egyik legjobb ultramaratonista segítségével.

Zöld majális a tiszta Duna-partért, Lubics Szilviával.

Zöld majális a tiszta Duna-partért, Lubics Szilviával.

Tisztítsuk meg közösen a budapesti rakpartot

Most a JÖN Alapítvány a pesti alsórakpartot kívánja megtisztítani a Szabadság híd és a Margit híd között. A közösségi takarításon önkénteseik ellepik a rakpartot, és rendbe teszik a rossz állapotú, és közösségi életre egyáltalán nem csábító tereket.

Az esemény a „Zöld majális” nevet viseli, és több költséggel is jár. Az önkénteseknek megfelelő munkavédelmi felszerelést (például gumikesztyűket) és szemeteszsákokat kell biztosítani, valamint a szemét elszállításáról is gondoskodni kell. Ezeknek a költségeknek a fedezésére keresnek támogatókat.

A CherryGO-val bárki segíthet

A CHERRISK alkalmazásán, a CherryGO-n keresztül bárki jótékonykodhat, és küldhet támogatásokat a JÖN-nek. Az alkalmazás ugyanis észleli, ha sétál, fut, biciklizik vagy mobilozás nélkül vezet, és ezeket a tevékenységeket cserkókkal jutalmazza. Ezek a cserkók goodie-kra válthatók. Ilyen goodie a „Zöld Majális” támogatói kupon is, aminek a megszerzésével 200 forint támogatást küldhetsz a rendezvény megvalósítására.

A Zöld majális megvalósulásához pár kattintás segítségével bárki hozzájárulhat az esemény megrendezéséhez a CherryGO-t iOS vagy Android alapú alkalmazásával.

Forrás: cherrisk.com

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek