Ozone Tv: megújult a Hulladékvadász!

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Az Ozone Tv elkötelezett híve a környezetvédelemnek. Ezért az Egyenlítő című műsorában bemutathattuk a megújult rendszerünket, a Hulladékvadász by Zeewa-t.

A műsor vendége volt a JÖN Alapítványunk elnöke, Szebenyi Péter, akit Dénes Tamás műsorvezető kérdezte a megújulásról és az illegális hulladéklerakások közösségi felszámolásának a kezdeményezésről. A műsorban való megjelenés apropóját az is adta, hogy a mindenkori magyar kormány 2 éven belül felakarja számoltatni Magyarország összes illegális hulladéklerakását. A megújult Hulladékvadászról szóló riport a műsor második részében kezdődik, 27:00 perctől.

A megújult rendszerünk 2020. január 10-én indult el, aminek kiemelt támogatója a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány. Az azóta eltelt időben közel 1000 felhasználó regisztrált a rendszerben, illetve több mint 100 illegális hulladéklerakással kapcsolatos bejelentést kaptunk.

Az új Hulladékvadász platform újdonságai:

Továbbá szó eset a környezetvédelmi influencerként is tevékenykedő Szebenyi Péter környezetvédelmi youtube csatornájáról is (elérhető ide kattintva.), akinek videócsatornáján bemutatósorozat indult a Hulladékvadász mozgalom eddigi tevékenységéről. Érdemes követni.

Köszönjük az Ozone Tv -nek a megújult rendszerünk népszerűsítését.

Egy korábbi szereplése Szebenyi Péternek, mint környezetvédelmi influencer a weboldalán elérhető.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: