Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Ozone Tv: megújult a Hulladékvadász!

Az Ozone Tv elkötelezett híve a környezetvédelemnek. Ezért az Egyenlítő című műsorában bemutathattuk a megújult rendszerünket, a Hulladékvadász by Zeewa-t.

A műsor vendége volt a JÖN Alapítványunk elnöke, Szebenyi Péter, akit Dénes Tamás műsorvezető kérdezte a megújulásról és az illegális hulladéklerakások közösségi felszámolásának a kezdeményezésről. A műsorban való megjelenés apropóját az is adta, hogy a mindenkori magyar kormány 2 éven belül felakarja számoltatni Magyarország összes illegális hulladéklerakását. A megújult Hulladékvadászról szóló riport a műsor második részében kezdődik, 27:00 perctől.

A megújult rendszerünk 2020. január 10-én indult el, aminek kiemelt támogatója a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány. Az azóta eltelt időben közel 1000 felhasználó regisztrált a rendszerben, illetve több mint 100 illegális hulladéklerakással kapcsolatos bejelentést kaptunk.

Az új Hulladékvadász platform újdonságai:

Továbbá szó eset a környezetvédelmi influencerként is tevékenykedő Szebenyi Péter környezetvédelmi youtube csatornájáról is (elérhető ide kattintva.), akinek videócsatornáján bemutatósorozat indult a Hulladékvadász mozgalom eddigi tevékenységéről. Érdemes követni.

Köszönjük az Ozone Tv -nek a megújult rendszerünk népszerűsítését. Korábbi szereplésünk ide kattintva érhető el.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek