Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hulladékmentesítési akció: Szilas-patak | 2020. február 27. - Hulladekvadasz.hu

Hulladékmentesítési akció: Szilas-patak | 2020. február 27.

Hulladékmentesítési akció február 27-én a budapesti Szilas-pataknál, ahova Puskás Peti is velünk tart egy filmforgató csapat kíséretével.

A stábbal nem csak a szemétszedési akciót mutatjuk be, hanem a megújult Hulladékvadász, a zeewa.io újdonságait is.A patak környéke évek óta a szemetelők célpontja, ami ellen tenni akarunk.

Kérjük a segítségeteket a terület kitakarításában:

Gyere el a február 27-én 11 órakor megrendezésre kerülő eseményre és Zeewa tokenben részesülhetsz! A faceboos esemény közvetlenül ide kattintva érhető el.

Közzétette: JÖN Alapítvány – 2020. február 21., péntek

Ha nem tudsz ott lenni, akkor:

Kérjük szánj egy tetszőleges összeget a takarításra! Támogasd a megújult Hulladékvadász rendszerén keresztül az esemény megvalósulását! Eszközök (zsákok, kesztyűk), konténerek -elszállítás, válogatás, lerakás)

A bejelentés és az adományozási lehetőséget itt elérhető!

A területről bővebben:

A Szilas-patak és annak környéke évek óta a szemetelők kiemelt célpontja. Sziszifuszi munkájuk nyoma visszamaradó károkat hagyott és még hagy is a természetben. Az utóbbi évek alatt rengeteg bejelentést kaptunk a helyszínről, ami ellen támogatás hiányában nem tudtunk tenni.

Az utóbbi években több bejelentést kaptunk a Szilas-patakot elborító szemétáradatról. Íme egy 2018-ból.

Az utóbbi években több bejelentést kaptunk a Szilas-patakot elborító szemétáradatról. Íme egy 2018-ból.

Az illetékes hatóságok erőfeszítései nem tudják utolérni a szemetelők tempóját, így a területet hulladékszennyezettsége magas fokú. Az ilyen és ehhez hasonló területeken indokolt a közösségi beavatkozás!

Gyere el Te is és vegyél részt valami igazán újszerű dologban a Szilas-patak hulladékmentesítési akció alkalmával.

You may also like...