Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Trust wallet a Zeewa virtuális pénztárcája - Hulladekvadasz.hu

Trust wallet a Zeewa virtuális pénztárcája

A Trust wallet a hulladékvadászok hivatalos virtuális pénztárcája, ahova tevékenységük jutalmát, a Zeewa tokent gyűjthetik és tehetik akár pénzzé.

A Trust Wallet egy felhasználóbarát felülettel rendelkező online virtuális pénztárca, amely az Ethereum blokkláncon fut és egy sor hasznos funkcióval rendelkezik.

trust-wallett-zeewa

Az Ethereum a második legnagyobb piaci kapitalizációval bíró blokklánc ökoszisztéma és virtuális valuta a szektorban. Egyre nagyobb befektetői kör figyelmét hívja fel, emiatt a használata folyamatosan növekszik.

Virtuális pénztárca létrehozása a Trust Walletben

Az alkalmazást egyszerűen letöltheted Android készüléken a Google Play Áruházból, iOS készüléken pedig az App Store-ból, teljesen ingyenesen.

Zeewa token létrehozása az alkalmazásban

A tárca telepítése után csak néhány lépés szükséges ahhoz, hogy a virtuális pénztárcád képes legyen a Zeewa token fogadására:

  • lépj az alsó menüben a „Wallet” pontra, majd görgess a lap legaljára és kattints az „Add Custom Token” mellett található „+” jelecskére;
  • most kattints a „Network” pontra és válaszd ki a „GoChain” opciót;
  • töltsd ki a felületet a Zeewa oldalán található adatokkal, majd ha végeztél, nyomd meg a felső sarokban található „Done” gombot;
  • Ha minden jól sikerült, a „Wallet” menüpontban megjelenik a Zeewa és máris fogadhatod és küldheted a hozzá tartozó tokeneket.

Hogy tudsz gyűjteni Zeewa tokent?

A hagyományos virtuális fizetőeszközöket két mód lehet gyűjteni, ha vesz vagy „bányászik” komoly számítógépek segítségével a felhasználó. A Zeewa token esetében ez úgy néz ki, hogy lehet venni és szemétszedési akciókon való részvétel esetén kapni úgynevezett jutalmat token formájában, amiket a JÖN kuratóriumi elnöksége hadd jóvá az esemény utána résztvevőknek.

Bízunk benne, hogy az új jutalmazási rendszer még több embert ösztönözz arra, hogy kesztyűt és szemeteszsákot ragadjon a tiszta környezetünk megteremtése érdekében – szerk.

Az így szerzett Zeewa tokeneken csak és kizárólag hivatalos valutaváltónál, a Coincashnél lehet beváltani.

A Trust wallet és a Zeewa token újszerűsége ne ijesszen el senkit. Az új rendszerünk eme eleme könnyen tanulható és kezelhető.

Ha bármi kérdés merülne fel, akkor ide a cikk komment mezőjébe, illetve e-mailben lehet feltenni a Hulladékvadász by Zeewa support csapatának.

Forrás: coincash.eu

You may also like...