Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
150 gumiabroncs lerakásáért csattant a bilincs Bajóton - Hulladekvadasz.hu

150 gumiabroncs lerakásáért csattant a bilincs Bajóton

150 gumiabroncs illegális lerakásért csattant a bilincs az elkövető csuklóján köszönhetően az Esztergomi Rendőrkapitányság sikeres nyomozásának.

Éves szinten több száz vagy ezer garnitúra gumiabroncs került ki illegálisan a természetbe. Mindezek eltakarítása komoly költségeket jelent az illetékes szerveknek és ezáltal az adófizetőknek. Az is elképesztő ennél az esetnél, hogy a szemetelő képes volt több mint 55 kilométert utaztatni a gumiabroncsokat Budapestről Bajótra.

A számszerileg 150 gumiabroncs került illegálisan Bajót településére. / Fotó: infoesztergom.hu

A számszerileg 150 gumiabroncs került illegálisan Bajót településére. / Fotó: infoesztergom.hu

Az esztergomi rendőrök azonosították azt a 26 éves budapesti férfit, aki a természetben dobott ki 150 gumiabroncsot Bajót mellett még tavaly év végén.

A gyanú szerint a tettes 2019. december 19-én 22 óra körül Bajót külterületén 150 autógumit helyezett el illegálisan – közölte a rendőrség.

A veszélyes hulladék elhelyezésével kapcsolatban az esztergomi nyomozók adatgyűjtést és tanúkihallgatást végeztek, az elkövető azonosítása érdekében. A 26 éves budapesti lakost az esztergomi nyomozók azonosították és gyanúsítottként kihallgatták.

A rendőrség hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Bence ellen.

Tettenéréssel kapcsolatos cikkeink ide kattintva elérhetőek.

A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte, aki elmondta, hogy a gumikat egy budapesti szerelőműhelyből hozta el, és azoktól meg akart szabadulni.

A területre illegálisan kihelyezett veszélyes hulladéknak minősülő 150 gumiabroncs elszállítása megtörtént. Köszönjük az illetékesek munkáját.

Forrás: police.hu

You may also like...