Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
2 konténernyi hulladékot szedtek össze a Szilas-pataknál - Hulladekvadasz.hu

2 konténernyi hulladékot szedtek össze a Szilas-pataknál

2 konténernyi hulladékot szedtek össze csütörtök délelőtt a JÖN Alapítvány által szervezett Szilas-patak hulladékmentesítési akción a megjelent önkéntesek.

Még február elején érkezett egy bejelentés a Szilas-patak melletti hulladékkal szennyezett területről a megújult Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkbe.

A patak melletti terület február elején.

A patak melletti terület február elején.

A bejelentésben szereplő képek és leírás alapján a JÖN csapata felkereste a helyszínt, felmérte a kialakult hulladékproblémát, egyeztetett az illetékesekkel és közösségi adománygyűjtést hirdetett az új felületen.

A terület takarítására indított adománygyűjtés sikerrel zárult.

A terület takarítására indított adománygyűjtés sikerrel zárult.

A szemétszedési akció megrendezésére mindösszesen 85 000 forintra volt szükség. Az összeg két konténernyi hulladék elszállítására, illetve az esemény eszközeinek a biztosítására kellett.

A célösszeg pár nap alatt összegyűlt, amiért külön köszönetet érdemel minden adományozó!

Az akció különlegessége az volt, hogy a JÖN első alkalommal tesztelte élesben a szemétszedési akciók közösségi finanszírozására létrehozott adományozási rendszerét, sikerrel.

Az önkéntesek több tucat zsákot töltöttek meg szeméttel.

Az önkéntesek több tucat zsákot töltöttek meg szeméttel.

Jutalom minden szemétszedő önkéntesnek, avagy a Zeewa token

A megújult rendszerünkkel nem csak az események adományozására, hanem a résztvevő önkéntesek jutalmazására is lehetőséget biztosít.

A Szilas-patak melletti helyszínt a több mint 10 megjelent önkéntes közel 2 óra alatt takarította ki, akik az új platformnak hála jutalomban részesültek, Zeewa token formájában.

A Zeewa token a szemétszedések alkalmával bányászható virtuális pénz!

A sikeres takarítási akció után a jutalom nem csak a szemétszedő önkéntesnek jár, hanem a bejelentő hulladékvadásznak is, amiket a JÖN Alapítvány kuratóriuma hagy jóvá az esemény végeztével.

A megjelent önkéntesek alapos munkát végeztek. Tiszta lett a helyszín.

A megjelent önkéntesek alapos munkát végeztek. Tiszta lett a helyszín.

A jutalom elfogadásához minden hulladékvadásznak, szemétszedő önkéntesnek létre kell hoznia saját Zeewa pénztárcáját, amibe gyűjtheti a tokeneket, amiket a Coincash-nél válthat valódi pénzzé.

Légy patrónus, avagy JÖN környezetvédelmi nagyköveti rendszer

Továbbá az új felületünkön nem csak szemétszedési akciókat lehet támogatni, vagy jutalmat gyűjteni, hanem lehetőség van olyan embereket is lehet támogatni, akik egyénileg is tesznek a tiszta környezetünk megóvása érdekében.

Zlantik Gábor, munkaidőben hivatásos tűzoltóként életeket ment és azontúl meg a környezetet.

Zlantik Gábor, munkaidőben hivatásos tűzoltóként életeket ment és azontúl meg a környezetet.

Az eseményhez csatlakozott és aktívan is részt vett, Zlatnik Gábor, hivatásos tűzoltó, a Tisztább Kerepesért csoport vezetője, JÖN környezetvédelmi nagykövete is, akit követni lehet a facebook oldalán, illetve a tevékenységét ide kattintva lehet támogatni.

Hulladékelszállítás és a hulladék sorsa

A JÖN szakmai stábja a szemétszedési akciókon összeszedett hulladék újrahasznosítására is gondolt. Olyan partnereket keres és keresett, akik a szemétszedési akciókon összegyűjtött hulladékot nem csak a lerakóba szállítják el, hanem kézi válogatással a hasznosítható hulladékot visszajuttatja a körforgásba.  A Szilas-patak hulladékmentesítésében az Amarov Kft. – kontenert.hu volt a partnerünk.

A JÖN szervezői a hulladék eltakarítására másnap egy újabb konténert rendeltek a maradék hulladék eltakarítására.

Free Monkeys Production

A szervezőket elkísérte a Freemonkeys forgatócsapata, akik megörökítették a szemétszedési akciót, illetve bemutatták a Hulladékvadász by Zeewa lehetőségeit, újdonságait. Az elkészült felvétel hamarosan látható lesz, amit minden csatornánkon közzé teszünk.

A Freemonkeys forgatócsapata Puskás Petivel.

A Freemonkeys forgatócsapata Puskás Petivel.

Köszönjük minden megjelent önkéntesnek és adományozónak a 2 konténernyi hulladék eltakarításában való részvételt. Nélkületek nem sikerült volna.

Szereznél szemétszedési akciót?

Valósítsd meg környezetvédelmi álmodat a Hulladékvadász by Zeewa rendszerében, amit ide kattintva tehetsz meg.

You may also like...