Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szállítólevél buktatta le a szemetelőt Békéscsabán

Szállítólevél buktatta le a szemetelőt Békéscsabán

Szállítólevél buktatta le a szemetelő férfit Békéscsabán, aki egy cég bérelt raktárának kiürítésekor elvállalta, hogy elhordja a hulladékot.

A szemétben talált számla alapján a rendőrség beazonosította a tettest, aki a hulladékból kiválogatta a fémet, de a számára értéktelen maradékokat pedig kitette egy szántóföldre.

A Békéscsaba mellett található helyszínen nem csak a szemét, hanem a szállítólevél is lapult. / Fotó: police.hu

A Békéscsaba mellett található helyszínen nem csak a szemét, hanem a szállítólevél is lapult. / Fotó: police.hu

A rendőrség hivatalos közleménye szerint nagy mennyiségű szemetet találtak 2019. márciusában a Békéscsaba melletti Telekgerendás település külterületén, egy szántóföldön.

A kartondobozok egyikében számla, szállítólevél is volt.

A rendőrök megkeresték azt a céget, amelynek adatai szerepeltek az iratokon. Kiderült, hogy ki kellett üríteniük az egyik bérelt raktárukat, és egy férfi felajánlotta nekik, hogy elszállítja a hulladékot, de végül nem is vitt el mindent.

A szolnoki vállalkozó kihallgatásán azt mondta, hogy azért jelentkezett a hulladékszállításra, mert látta, hogy van benne fém, amit le tud adni. A maradékot pedig azután rakta le a szántóföldre, miután valaki mondta neki, hogy tud fűteni a papírdobozokkal és el is magyarázta neki, hova tegye le azokat.

A dobozokban veszélyes hulladék is volt.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a vállalkozót hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésével gyanúsítja. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2020. március 2-án továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

A kartondobozok közzé veszélyes hulladék is került. / Fotó: police.hu

A kartondobozok közzé veszélyes hulladék is került. / Fotó: police.hu

A honlapunkra az utóbbi 4 évben több ezer bejelentés érkezett, de a legtöbb esetben a szemetelőknek volt annyira eszük, hogy a szállítólevél papírját ne hagyják a szemétben.

Hasonló esetekről már korábban is  beszámoltunk, amik ide kattintva elérhetőek.

Forrás: police.hu

You may also like...