Kiégett gépjármű a Népliget sarkában

Kiégett gépjármű akadályozza a gyalogos és jármű forgalmat a budapesti Népliget sarkában. Ha ez még nem lenne elég, a környék is szemetes.

Mindezt a bejelentő hulladékvadászunk állítja és valljuk be őszintén nem is állít valótlanságokat. A képek magukért beszélnek.

Mit mond erre pontosan a KRESZ?
“A KRESZ előírása szerint azt a hatósági jelzéssel (pl. rendszám) nem rendelkező járművet, amely a közúti forgalomban csak ilyen jelzéssel vehet részt, főútvonalon tilos, mellékútvonalon – közterülethasználati engedély nélkül – legfeljebb 10 napig szabad tárolni. Az úton e rendelkezések megszegésével tárolt járművet a rendőrség, a közterület felügyelet, a közút kezelője – a tulajdonos költségére – eltávolíthatja.”

A kiégett gépjármű a járta és a közlekedési útvonal között helyezkedik el, szabálytalanul.

A kiégett gépjármű a járta és a közlekedési útvonal között helyezkedik el, szabálytalanul.

A bejelentés szövege:
“Tisztelt hulladékvadászok! 2 egymáshoz közeli helyen nylon zsákos és szanaszét hordott háztartási szemét, illetve kiégett autó.” –  A bejelentés és annak megoldása közvetlenül a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben tekinthető meg.

A bejelentés időpontja: 2020-03-04

Hulladék jellege: kommunális, veszélyes, fém.

A Népliget mellett található magáningatlanon gyűlik a szemét.

A Népliget mellett található magáningatlanon gyűlik a szemét.

Bízunk benne, hogy a bejelentés hatására nem csak a szemét, hanem a kiéget gépjármű is hamarosan elkerült Budapest egyik legforgalmasabb környékről.

A bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Roncs vagy rendszám nélküli gépjárművekről szóló bejelentések ide kattintva megtekinthetőek

You may also like...