Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Csömöri földút, amit elöntött a szemét - Hulladekvadasz.hu

Csömöri földút, amit elöntött a szemét

A csömöri földút Budapest közvetlen vonzáskörzetében helyezkedik el, ahova a környékbeliek hordhatják a hulladékot következmények nélkül, de vajon meddig?

A főváros agglomerációjából évek óta százával érkeznek a bejelentések, ami az utóbbi évek tanulságai szerint a legszennyezettebb területek közé tartozik Hazánkban. Ez mind annak köszönhető, hogy a területek őrizetlenek, amiket rendszeresen kihasználnak az arra járó szemetelő emberek. A ténykedéseik éves szinten több száz millió forintba is kerülhetnek a Magyar Államnak.

A csömöri földút "zsákutcájában" egyre több hulladék gyűlik nap, mint nap.

A csömöri földút „zsákutcájában” egyre több hulladék gyűlik nap, mint nap.

A bejelentés szövege:
„Tisztelt hulladékvadászok! Ázsia center mögött a Szilas-pataktól induló földes út M0 irányába, a 0-ástól úgy 4-600 méterre az út mentén több kisebb-nagyobb kupac is csúfítja a környezetet. Úgy tűnik ez egyeseknek bevált lerakóhelynek bizonyult, sajnos.” –  A bejelentés és annak megoldása közvetlenül a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben tekinthető meg.

A bejelentés időpontja: 2020.03.06.

Hulladék jellege: kommunális, veszélyes, fém.

A csömöri földút térségében a település és Budapest felé feltételezhetően további illegális hulladéklerakások lehetnek.

A bejelentést továbbítottuk az illetékes önkormányzathoz, bízva a probléma mihamarabbi megoldását. Továbbá a „gyűjtést szervezek” opcióval lett bejelentve a bejelentés. Emiatt a terület takarítására gyűjtést lehet szervezni, aminek összegét 275 000 forintban adtunk meg.

A településről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

You may also like...