Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Így gyűjts pénzt szemétszedési akciódra! - Hulladekvadasz.hu

Így gyűjts pénzt szemétszedési akciódra!

Gyűjts pénzt saját szemétszedési akciód megvalósítására, de hogy hogyan? Ebből a cikkből megtudhatod. A Hulladékvadász mozgalom idén 4 éves és megújult.

Az évek alatt több megjegyzést kaptunk, hogy miért csak fotózzuk a szemetet? Miért nem visszük el? Sokan abba bele se gondolnak, hogy az összeszedett hulladék elszállítása komoly anyagi vonzattal jár. Hiába az illetékes önkormányzatok olykor villámgyors fellépése a szemetelők szemetének elszállításával kapcsolatban, de az ő pénzük (mi befizetett adóforintjaink) is véges.

Nincs pénzed az összegyűjtött hulladékelszállítására?  – Íme a megoldás, Hulladékvadász by Zeewa!

Ezért a 2020. január 10-én megújult Hulladékvadász rendszerünk lehetőséget biztosít a lakosságnak, cégeknek, sőt még az illetékes önkormányzati, állami szervezeteknek, hogy a közösségi finanszírozást igénybe véve gyűjtsenek adományokat környezetünk megtisztítására. A Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítványunk egy minden téren transzparens blokklánc-technológiai alapú rendszert fejlesztett le, ahol minden takarításra érkezett támogatás útját nyomon lehet követni.

Szervezz szemétszedési akciót a Hulladékvadász by Zeewa felületén az alábbi módon:

  1. Jelentsd be, ha szemétdombot látsz!
    A bejelentésedben állítsd be a „Gyűjtést szervezek” opciót. Így a bejelentésed 30 nap elteltével adományozhatóvá válik.
  2. Miért 30 nap elteltével?
    Minden bejelentést elküldünk az önkormányzatnak, amire 30 napja van visszaválaszolnia az illetékesnek. Ha nem válaszol azért, ha válaszol és nincs a takarításra megfelelő mennyiségű öszeg, akkor azért indulhat el az adományozás a rendszerünkben.
  3. Többféleképpen fogadhatsz adományokat:
    Jelenleg banki átutalással, bankkártyás fizetéssel és virtuális fizetőeszközökkel. Hamarosan további lehetőségek várhatóak.

    Íme egy sikeres adománygyűjtés a Szilas-patak melletti szemétszedési akció megvalósítására. Gyűjts pénzt

    Íme egy sikeres adománygyűjtés a Szilas-patak melletti szemétszedési akció megvalósítására.

  4. Gyűjts támogatókat!
    Az oldalra felkerült támogatható projektjeidet bárki láthatja, de célzatosan ismerősöknek, helyi lakosoknak is eljuttathatod, ha megosztod minél több helyen a bejelentésed linkjét.
  5. Ha sikeres az adománygyűjtési kampányod:
    Először is gratulálni fogunk. Az adományok a blockláncon rögzülnek és okosszerződések segítségével értesítjük a hulladékelszállító céget, aki konténert hoz a helyszínre és elindulhat a takarítás.
  6. Résztvevők jutalmazása
    A Hulladékvadász by Zeewa rendszerén keresztül szervezett szemétszedési akciókon résztvevőket jutalmazni is lehet Zeewa tokennel, amit egyénileg minden regisztrált felhasználó tud fogadni a Zeewa Tárcájában.
  7. Sikeres szemétszedés:
    A kitakarított helyszínt frissítjük a rendszerünkben, amit a közösségi médiánkban is minél több helyen megosztunk, bátorítva a lakosságot minél több esemény szervezésére.

Ha nem támogatja senki szemétszedési akciód megvalósítását, akkor nincs más lehetőséged, mint gyűjts pénzt rá a Hulladékvadász by Zeewa rendszerének a segítségével.

You may also like...