Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Horrorlerakat és döglött bárány Nádudvaron (18) - Hulladekvadasz.hu

Horrorlerakat és döglött bárány Nádudvaron (18)

Horrorlerakat található Nádudvar település határában, ahol döglött bárány tetemétől kezdve veszélyes és kommunális hulladéktól szinte minden megtalálható.

Nem az első alkalom, hogy olyan bejelentést kapunk, ami hemzseg az elhullott állatok maradványaitól. Az elhullott állatok eldobása, elhagyása tiltott és közegészségügyi veszélyekkel járó tevékenység. Arról nem is beszélve, hogy ez messze menőkig tiszteletlenség az élővilág tagjaival szemben. Nádudvarról kapott korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

PET palack temetőbe került egy döglött bárány Nádudvaron.

PET palack temetőbe került egy döglött bárány Nádudvaron.

A bejelentés szövege:
„Tisztelt hulladékvadászok! Kb 500 méteren keresztül az árokban mindenféle hulladék van zsákokban, és szétszórva is. Háztartási hulladék, konzervek, alu doboz, műanyag flakon, autógumi, TV maradványok, dög (szabadon és zsákokban. Érződött a bűz, és a dögevő bogarak is nyüzsögtek), tele flakonok, az egyiket kinyitottam, és ránézésre fáradt olaj lehet benne. Segítségüket köszönöm!–  A bejelentés és annak megoldása közvetlenül a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben tekinthető meg.

Olajos kannák is találhatóak a szerves hulladék mellett.

Olajos kannák is találhatóak a szerves hulladék mellett.

Hulladék jellege: kommunális, szerves, veszélyes.

Horrorlerakat telis-tele van állati maradványokkal.

Horrorlerakat telis-tele van állati maradványokkal.

A horrorlerakat és a döglött bárány eltakarítása érdekében a bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

You may also like...