Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
A budapesti hulladékudvarok átmenetileg bezárnak | Koronavírus

A budapesti hulladékudvarok átmenetileg bezárnak | Koronavírus

A budapesti hulladékudvarok átmenetileg bezárnak a koronavírus miatt – áll az FKF Nonprofit Zrt. közleményében. Az intézkedés közel 2 millió lakost érint.

A társaság határozatlan időre felfüggeszti a budapesti hulladékudvarok, valamint a Szemléletformáló és Újrahasználati Központok működését.

Folyamatosan nyomon követi és értékeli az aktuális helyzetet annak érdekében, hogy a lakosok a lehető legszélesebb körben tudjuk biztosítani a jogszabályokban, közszolgáltatási szerződésben meghatározott hulladékbegyűjtési és -szállítási szolgáltatásokat – írják honlapukon.

A budapesti hulladékudvarok átmeneti bezárása több szemetelést eredményezhet. / Fotó: fkf.hu

A budapesti hulladékudvarok átmeneti bezárása több szemetelést eredményezhet. / Fotó: fkf.hu

Fenti szempontok fontosságát szem előtt tartva, azokat el nem vitatva mégis első helyen a lakosság és kollégáink egészsége áll, melynek maximális megóvása érdekében a Nonprofit Zrt. vezetése úgy döntött, hogy a hatósági útmutatásokat figyelembe véve, határozatlan időre:

felfüggeszti a Lakossági Szelektív Hulladékgyűjtő Udvarok, valamint a Szemléletformáló és Újrahasználati Központok működését.

Kérik az ügyfeleiket, hogy a hulladékudvaraik zárvatartása alatt hulladékot az udvar elé, a közterületre ne helyezzenek le.

Az ilyen cselekedet illegális hulladéklerakásnak minősül és a törvény bünteti.

Forrás: FKF.hu


A hulladékudvarokkal kapcsolatos cikkeink ide kattintva elérhetőek.

You may also like...