Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Elhagyott bakterház ma már patkánytanya | Dunaújváros

Elhagyott bakterház ma már patkánytanya | Dunaújváros

Elhagyott bakterház illegálisan elrakott hulladékkal és az által bevonzott patkányok hadával csúfítja el Dunaújvárosnak Béke városrészét.

Talán a helyszínen még laknak is. Igaz, utóbbi a bejelentésből nem derül ki, de az épülethez odatámasztott bicikli és a hulladék látványából ítélve előfordulhat. A legtöbb esetben az ilyen épületeket hajléktalanok szokták elfoglalni, ahova általában nagy mennyiségű hulladékot halmoznak fel nem törődve annak veszélyeivel.

elhagyott-bakterhaz-dunaujvaros

A bejelentés szövege:
„Tisztelt hulladékvadászok! Dunaújváros,elhagyott bakterháznál hulladékhegyek,patkánytanya.Közelben lakótelep, a városba beérve vonattal ez a szívderítő látvány fogadja az érkezőt.–  A bejelentés és annak megoldása közvetlenül a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben tekinthető meg.

Van 1 %-od, hogy a tiszta környezetre? Ha igen, kérjük támogasd vele a hulladékvadászok szervezetét, a JÖN Alapítványt!Felajánlom az adó 1%-omat!

Hulladék jellege: kommunális, szerves, lom.

Patkánytanyává vált a valaha volt szebb időket is megélt bakterház.

Patkánytanyává vált a valaha volt szebb időket is megélt bakterház.

A területen látható állapotok közegészségügyileg is aggályosak. A bejelentő szerint az épületet ellepték a patkányok, ami a közeli lakótelep miatt veszélyes fertőzési gócpont is lehet. Bízunk benne, hogy hamarosan a bejelentés megoldásáról számolhatunk be. Dunaújvárosból érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

Az elhagyott bakterház állapotairól érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak, illetve a MÁV-nak is.

You may also like...