Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Haladó autóból dobálta ki a szemetet, levadászták! - Hulladekvadasz.hu

Haladó autóból dobálta ki a szemetet, levadászták!

Haladó autóból dobálta ki az utas a szemetét, amit egy mögötte haladó autós megörökített és rendszámmal együtt megosztotta a közösségi médiában.

Egyre több embert bosszantanak a szemetelők, emiatt sorra kerülnek fel az internetre a különböző tettenéréses felvételek. A legtöbb esetben kitakaratlanul, nem törődve a szemetelők személyiségi jogaival, mert sajnos nekik is van ilyenjük.

Jelenleg a szemetelés vétsége szabálysértésnek minősül, aminek maximális büntetési tétele 150 000 forint.

A videófeltöltő védelmének az érdekében forráshivatkozást nem közlünk, de a készítővel felvesszük a kapcsolatot, hogy a felvétel a megfelelő helyre kerüljön, feljelentés formájában az illetékeshez.

halado-autobol

halado-auto

A képen látható felvétel 2020. március 19-én került fel a közösségi médiára, ahol közel 40 000 látták már. Egy korábbi videónkban összefoglaltuk és bemutattuk a szemetelők minden típusát. Sajnos van egy rossz hírünk: köztünk élnek és szinte bárki az lehet.

Ez a haladó autóból kidobott szemét esete nem egyedi, hiszen éppen emiatt többek közt éves szinten a Magyar Közút több milliárd forintot költ a közutak takarításra.

A magyar kormány által kiadott Klíma-és természetvédelmi akciótervben azt ígérik, hogy a szemetelés szigorító intézkedéseket vezetnek be. Továbbá létrehoznak egy Hulladékgazdálkodási hatóságot, ami az illegális hulladéklerakások eltakarításáért és a szemetelők tettenéréséért lenne felelős.


További tudnivalók:

  • Ha szemetelést látsz jelentsd be a nálunk ide kattintva.
  • Korábbi tettenéréssel kapcsolatos cikkeink, videóink itt.

You may also like...