Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Rozsdás roncs kiégve Tokaj turistaútján - Hulladekvadasz.hu

Rozsdás roncs kiégve Tokaj turistaútján

Rozsdás roncs kiégve hever Tokaj turistaútja mellett a természet lágy ölén. A hajdan volt haszongépjármű odakerülésének okai ismeretlenek.

Országosan folyamatosan érkeznek meglepőbbnél meglepőbb illegális hulladéklerakásokkal és autóroncsokkal kapcsolatos bejelentések az év elején megújult Hulladékvadász platformra. Ilyen ez is, hiszen elképzelni sem tudjuk, hogy ki milyen meggondolásból vitte ki ezt a retro teherautót, hogy ott  az erdő mélyén felgyújtsa azt. A bejelentésből és a képek láttán csak gyaníthatjuk, hogy ez így történhetett.

Rozsdás roncs szemtől szemben. Vajon mióta állhat itt?

Rozsdás roncs szemtől szemben. Vajon mióta állhat itt?

Mit mond erre pontosan a KRESZ?
“A KRESZ előírása szerint azt a hatósági jelzéssel (pl. rendszám) nem rendelkező járművet, amely a közúti forgalomban csak ilyen jelzéssel vehet részt, főútvonalon tilos, mellékútvonalon – közterülethasználati engedély nélkül – legfeljebb 10 napig szabad tárolni. Az úton e rendelkezések megszegésével tárolt járművet a rendőrség, a közterület felügyelet, a közút kezelője – a tulajdonos költségére – eltávolíthatja.”

Van 1 %-od a tiszta környezetre? Ha igen, kérjük támogasd vele a hulladékvadászok szervezetét, a JÖN Alapítványt!Felajánlom az adó 1%-omat!

A bejelentés szövege:
„Tisztelt hulladékvadászok! Sok éve kiégett teherautó az erdőben, turistaút mellett. A térképen a „múlton át a csúcsra” piros jelzésnél–  A bejelentés és annak megoldása közvetlenül a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben tekinthető meg.

A kiégett roncs nap, mint nap szennyezi lokálisan a természetet.

A kiégett roncs nap, mint nap szennyezi lokálisan a természetet.

Hulladék jellege: autóroncs, veszélyes.

A rozsdás roncs helyszínéről kapott bejelentést továbbítunk az illetékes önkormányzathoz.

A településről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

You may also like...