Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Ösztönlény szemetelt az út közepére Soroksáron

Ösztönlény szemetelt az út közepére Soroksáron

Egy ösztönlény érzéseire hallgatva egy földút kellős közepére tette le illegálisan és forgalmat akadályozva egy teherautónyi hulladékát Soroksáron.

Többféle vérlázító szemeteléssel és pofátlan szemetelővel találkoztunk már, de talán ilyennel még nem. Itt nemes egyszerűséggel a szemetelő személy a külterületi úton a Ráckevei-Duna mellé tette le a szemetét. A budapesti kerületből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

Az érzések által irányított ösztönlény munkája dicséretre nem méltó.

Az érzések által irányított ösztönlény munkája dicséretre nem méltó.

A bejelentés szövege:
„Tisztelt hulladékvadászok! Pesterzsébeten, a Duna-parton található több szemétkupac. A térképen megjelölt ponton található az út közepére lerakott kupac, de egyébként végig a parton a legtöbb horgászhelyen is szétszórva vannak a szemetek!” –  A bejelentés és annak megoldása közvetlenül a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben tekinthető meg.

Hulladék jellege: kommunális, építési, veszélyes.

Bízunk benne, hogy az ösztönlény hamarosan elnyeri méltó büntetését. A bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzat számára.

You may also like...