Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Helyreigazítás: Bontott föld legálisan került Vecsés határába

Helyreigazítás: Bontott föld legálisan került Vecsés határába

Helyreigazítás a bontott föld lerakásával kapcsolatban: A bejelentés publikálásának másnapján kapott tájékoztatás szerint a hulladéklerakás legálisan, engedéllyel történt.

Napi szinten több tucat bejelentés kapunk, a legtöbb esetben a tényeket teljes mértékben fedő információkkal. A bejelentő nem tudhatta, hogy ezen a helyszínen lerakott bontott föld engedéllyel történt. (Engedély nélkül valóban illegális hulladéklerakásnak minősülne.)

Frissítve:
2020.04.11.

A bejelentés publikálása után az alábbi tájékoztatást kaptuk a területtel kapcsolatban a hulladék lerakójától:

„Kedves Hulladékvadász ez a terület művelésből kivont magánterület. A fényképen szereplő bevizsgált föld rendelkezik környezetvédelmi tanúsítvánnyal. A tulajdonos hozzájárulásával a terület féltöltése most kezdődött meg. Legyetek szívesek ehhez mérten kommentelni és reagálni továbbá bármilyen hatósági megkeresésnek állunk elébe és várjuk a weblap üzemeltetőjének a megkeresését, ha már olyasmit állít aminek hivatalosan nem járt utána.”


Korábban:
2020.04.10.

Vajon mennyibe került volna 3 kupac bontott föld legális lerakása egy erre a célra kijelölt lerakóban? Eláruljuk, meglepően kevésbe.

Ennek ellenére a hatalmas kamion birtokában lévő szemetelő személyek úgy gondolták nincs rá pénzük és inkább Vecsés település határába tették le illegálisan a hulladékukat. A bejelentésben szereplő képekből megállapítható, hogy már nem az első alkalommal.
A bejelentő tetten érte az elkövetőket. A képen a kamion és az elkövetők is jól felismerhetőek. bontott föld

A bejelentő tetten érte az elkövetőket. A képen a kamion és az elkövetők is jól felismerhetőek.

A bejelentés szövege:
„Tisztelt hulladékvadászok! 47.41137 19.30684 Egy teherautónyi sitt. 2020.04.09-én 09:00 és 10:30 között. –  A bejelentés és annak megoldása közvetlenül a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben tekinthető meg.
A képen úgy tűnik, mintha 2 kupac lenne, de valójában 3 kupac bontott föld látható rajta.

A képen úgy tűnik, mintha 2 kupac lenne, de valójában 3 kupac bontott föld látható rajta.

Hulladék jellege: építési hulladék.

A bontott föld lerakási díja köbméterenként átlagosan 3 000 forint, amit a pár kilométerre arrébb fekvő nagytarcsai lerakóban át is vesznek.

Korábbi tettenéréssekkel kapcsolatos cikkeink ide kattintva elérhetőek. Továbbá az illegális hulladéklerakásokkal, szemetelőkkel kapcsolatos bejelentéseket ide várjuk!

You may also like...