Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Bontott szigetelés, avagy veszélyes hulladék Sárbogárd határában - Hulladekvadasz.hu

Bontott szigetelés, avagy veszélyes hulladék Sárbogárd határában

Veszélyes hulladéknak minősülő bontott szigetelés került illegális lerakásra Sárbogárd határában, ami egyben a településről beérkezett első bejelentés is.

Sőt, a bejelentő hulladékvadász ezenfelül még két bejelentést is küldött, ami a Hulladékvadász by Zeewa oldalon „Sárbogárd” -ra rászűrve lehet megtekinteni.

A bontott szigetelés, amik közt földmérő bot egy lehetséges volt tulajdonosi címmel.

A bontott szigetelés, amik közt földmérő bot egy lehetséges volt tulajdonosi címmel.

A bejelentés szövege:
„Tisztelt Hulladékvadászok! A pozíció nem biztos hogy teljesen pontos, lehet több méter különbség, de meg lehet találni. Ez lehet egy nyom is, felirat a földmérő karón, érdekes.” – A bejelentés és annak megoldása közvetlenül a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben tekinthető meg.

Hulladék jellege: építési, veszélyes.

A bejelentést továbbítottuk az illetékes önkormányzathoz. Bízunk benne, hogy hamarosan a bejelentés hatására a bontott szigetelés elkerül a helyszínről.


Zavar a szemét? Tennél ellene?

Tégy bejelentést a megújult Hulladékvadászon és mi elvégezzük helyetted a piszkos munkát!


A település a wikipedia szerint

Sárbogárd (németül: Bochart, szerbül: Šarbogard / Шарбогард) város a Közép-Dunántúl régióban, Fejér megye déli részén, a Sárbogárdi járás székhelye. A megye negyedik legnépesebb városa és a Dunántúl legnagyobb területű települése.[

A város mai központjának, Bogárdnak az első említése 1323-ból való, földesura, Bogárdi István besenyő nemes volt. Még a 14. században jelent meg egy másik (szintén besenyő) település, Tinód is, amely ma a város része. Az 1969. július 1-jén Sárszentmiklóssal egyesült település 1970-ben kapott nagyközségi, 1986. január 1-én pedig városi rangot. Sárbogárd fontos vasúti csomópont: érinti a Budapest–Pécs-vasútvonal, itt kezdődik a Sárbogárd–Bátaszék-vonal, valamint végpontja a Sárbogárd–Székesfehérvár-vonalnak. A kiváló vasúti kapcsolatok mellett jó közúti megközelíthetőséggel rendelkezik: a Székesfehérvárt Szekszárddal összekötő 63-as számú főút áthalad a településen. Híres szülöttei többek között Mészöly Géza, Májer Lajos és Tinódi Lantos Sebestyén.

Neve
Sárbogárd nevében a Bogárdnak a magyar bogár főnév az alapszava. A „Sár-” előtag a Sárvíz folyóra utal. Valószínűleg a Bogár és a Tinódi családoktól kapta Sárbogárd a nevét, akik az első tulajdonosai voltak a területnek.

Forrás: wikipedia