Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hulladékbiznisz szennyezheti Gyál külterületét - Hulladekvadasz.hu

Hulladékbiznisz szennyezheti Gyál külterületét

Hulladékbiznisz folyhat már évek óta a Pest megyei Gyál város külterületén egy réti művelési ágú ingatlanon, ahol az építési hulladéktól autóroncsokig minden lehet.

Az év elején megújult Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkbe folyamatosan érkeznek a koronavírus ellenére is az illegális hulladéklerakásokkal kapcsolatos bejelentések. Gyálról az utóbbi években már több tucat bejelentést kaptunk, aminek az egy részének a felszámolásáról is beszámoltunk.

A település vezetősége és a lakói többször akcióztak az illegális szemétlerakások ellen vagy szerveztek edukációs eseményeket szemétszedéssel egybekötve. Ennek ellenére még ma is vannak a budapesti agglomerációban lévő településen, akik másképp értelmezik a Hulladéktörvény lakossági hulladéktárolásnak a bekezdéseit.

A bejelentés szövege:
„Tisztelt Hulladékvadászok! Gyál külterület 014/10 hrsz. alatt nyilvántartott rét művelési ágú ingatlan. A PATAK PARTJÁTÓL A DIÓFA IRÁNYÁBA! ILLEGÁLIS HULLADÉK LERAKÁSA folyik évek óta. Mindez életvitel szerűen történik a szomszéd által aki tudomásom szerint csak bérlője a telkének. Miután az ő saját telke betelt hulladékkal azután elkezdte az enyémre hordani és már 150 méteren 10 méter szélességben felhalmozott BONTOTT FA ANYAGOKAT, RONCS AUTÓKAT, FÉMHULLADÉKOT, BONTOTT ÉPÍTŐANYAGOT, ÜVEGET és nagy valószínűséggel VESZÉLYES HULLADÉKOT is. KÉREM SEGÍTSENEK! a telek gyáli oldalán sok roncsautó is van amelyek lehet hogy bűncselekményekkel összefüggésbe hozhatóak.” – A bejelentés és annak megoldása közvetlenül a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben tekinthető meg.

Hulladék jellege: építési, fa és veszélyes.

Bízunk benne, hogy a bejelentés hatására az úgynevezett hulladékbiznisz hamarosan felszámolásra kerül. A bejelentést továbbítottuk az illetékeshez.


Zavar a szemét? Tennél ellene?

Tégy bejelentést a megújult Hulladékvadászon és mi elvégezzük helyetted a piszkos munkát!

You may also like...