Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szabadbattyán monumentális hulladékmezője - Hulladekvadasz.hu

Szabadbattyán monumentális hulladékmezője

Szabadbattyán monumentális illegális hulladékmezőjére lett figyelmes egy arra járó hulladékvadászunk, aki nem volt rest és levadászta hulladéktrófeáját.

A településről érkezett első bejelentésben jól látható egy több négyzetméterre kiterjedő folyamatosan növekvő hulladékmező.

Szabadbattyán monumentális hulladékmezője

Szabadbattyán monumentális hulladékmezője

A bejelentés szövege:
„Tisztelt Hulladékvadászok! Kanális mellett található ez a tengernyi hulladék, ami szintén illegális.” – A bejelentés és annak megoldása közvetlenül a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben tekinthető meg.

Hulladék jellege: építési, kommunális, háztartási, műanyag, elektronikai.

A Szabadbattyán monumentális hulladékmezőjéről érkezett bejelentést továbbítottuk az illetékes önkormányzathoz. Bízunk benne, hogy hamarosan a megoldásról is beszámolhatunk.


Zavar a szemét? Tennél ellene?

Tégy bejelentést a megújult Hulladékvadászon és mi elvégezzük helyetted a piszkos munkát!


A település a wikipedia szerint

Szabadbattyán egy nagyközség Fejér megyében, a Székesfehérvári járásban. 1950 óta hozzátartozik Falubattyán is, mely most a nagyközség nyugati része.

Fekvése
Szabadbattyán a Sárvíz-völgy jobb partján található község. Gépkocsival a legegyszerűbben az M7-es autópályán vagy a 7-es főúton közelíthető meg; Székesfehérvártól 10, a Velencei-tótól 20, a Balatontól alig 30 kilométerre fekszik.

A település közúti csomópont is, mert itt ér véget, a 7-es főútba csatlakozva a Simontornya térségétől (Sáregrestől) kiinduló 6307-es mellékút, és itt indul, majdnem pontosan az előbbi folytatásaként, de a főút keresztezése miatt már új, a 7-es számtartományba eső számmal a 7202-es út, Nádasdladányon és Berhidán át egészen Litérig. A településen ér véget a 6214-es út is, amely eredetileg Seregélyessel köthette össze Szabadbattyánt, de mára szinte minden jelentőségét elvesztette.

Vasúton is elérhető a település, méghozzá két vonalon: a Székesfehérvár–Tapolca és a Székesfehérvár–Gyékényes-vasútvonalon is – a két vasútvonal itt válik el egymástól, hogy aztán továbbvezessenek a Balaton északi, illetve déli partja felé.

Forrás: wikipedia.