Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Fejmagasságban állt a veszélyes hulladék Budaörsön - Hulladekvadasz.hu

Fejmagasságban állt a veszélyes hulladék Budaörsön

Fejmagasságban, pontosabban a rendőrség szerint egy budaörsi magáningatlanon 2 méter magasságban állt a veszélyes hulladék közel hetven négyzetméteren.

Hasonló esettel már több alkalommal találkozunk Hulladékvadász mozgalom létrejötte óta, de ez az eset igazán elképesztő. Vannak emberek, akik ösztöneikre hallgatva igazi gyűjtögető életmódot folytatnak és életük során rengeteg eszközt, hulladék gyűjtenek össze fel nem fogva annak jogi következményeit, közegészségügyi kockázatait.

Elképesztő állapotok Budaörs magán telkén. / Fotó: police.hu

Elképesztő állapotok Budaörs magán telkén. / Fotó: police.hu

A rendőrség hivatalos tájékoztatása szerint az eljárás alatt bevont szakértő megállapította, hogy a telek tulajdonosa, T. István olyan mennyiségben halmozott fel veszélyes hulladékot, amit átlagos, hétköznapi életvitel mellett lehetetlen, ezzel megszegte a hulladékgazdálkodás rendjét.

Fejmagasságban álló hulladék szinte kifolyik a budaörsi telekről. / Fotó: police.hu

Fejmagasságban álló hulladék szinte kifolyik a budaörsi telekről. / Fotó: police.hu

A területen megtalált anyagok ilyen viszonyok között és ekkora mennyiségben veszélyesek az emberi életre, testi épségre, ártalmasak az egészségre. A gyanúsítottként kihallgatott férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését. Az aktuális hulladék törvény szerint a hulladék gyűjtése:

12. § * (1) * A hulladéktermelő az ingatlanon képződött hulladék gyűjtését az ingatlan területén hulladékgazdálkodási engedély nélkül legfeljebb 1 évig végezheti. 

A rendőrök a 60 éves férfi ellen veszélyes hulladékra elkövetett hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezték, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal átadták az ügyészségnek.

Bízunk benne, hogy az eljárás hatására a fejmagasságban lévő szemét, veszélyes hulladék hamarosan elkerül a budaörsi magáningatlanról. Egy biztos, hogy az elszállítása is milliós költség lesz.

Forrás: police.hu


Ha hasonló állapotokat tapasztalsz, akkor jelentsd be nálunk!

Egy bejelentés csak néhány kattintás és mi elvégezzük helyetted a piszkos munkát!

You may also like...