Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Ecser elesett: hulladékhegyek a mezőn - Hulladekvadasz.hu

Ecser elesett: hulladékhegyek a mezőn

Ecser elesett vagy mondjuk úgy, hogy Budapest agglomerációja Magyarország szemétdombja? Több évtizedes probléma itt az illegális hulladéklerakások problémája.

A bejelentésben szereplő helyszín egy tipikus külterületi helyszín, ahol nem csak a mező, az erdő, hanem az ott húzódó vasúti nyomvonal is tele van szeméttel. Ecser településéről már több alkalommal érkezett bejelentés, amik java része külterületi bejelentés volt. Bízunk benne, hogy a Hulladékgazdálkodási hatóság július 1-én induló magyarországi nagytakarítása ide minél hamarabb el fog jutni.

Ecseren áthaladó vasúti útvonal mellett is gyűlik folyamatosan a hulladék.

Ecseren áthaladó vasúti útvonal mellett is gyűlik folyamatosan a hulladék.

A bejelentés szövege:
“Tisztelt Hulladékvadászok! Az utóbbi években, hónapokban egyre növekvő méretű illegális lerakó jött létre Ecser és a főváros határához közel, Rákoskert vasúti megállóhelytől néhány 100 méterre, a sínekkel párhuzamosan futó egyik földes út mentén.

A kirándulók rémálma ez a látvány.

A kirándulók rémálma ez a látvány.

A lerakott hulladékok nagy része műanyag, de sok zsák rejt zöldhulladékot, illetve különféle háztartási hulladékokat.” – A bejelentés és annak megoldása közvetlenül a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben tekinthető meg.

Az ecseri lerakatban bontott autóalkatrészek is találhatóak.

Az ecseri lerakatban bontott autóalkatrészek is találhatóak.

Hulladék jellege: építési, kommunális, háztartási, műanyag, bontott autóalkatrészek.

Az „Ecser elesett” című bejelentést továbbítottuk az illetékes önkormányzathoz.


Saját kezedbe vennéd a probléma megoldását?

Szervezz szemétszedési akciót és gyűjts adományokat a megvalósítására a Zeewa rendszerében!

You may also like...