Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Otthon is Műhely sorozat vendége volt a Hulladékvadász - Hulladekvadasz.hu

Otthon is Műhely sorozat vendége volt a Hulladékvadász

Otthon is Műhely, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány videósorozatának a meghívott vendégei voltunk, ahol bemutathattuk a kedves nézőknek a Hulladékvadászt.

A JÖN Alapítványunk Hulladékvadász mozgalmát Szebenyi Péter, JÖN Alapítvány kuratóriumi elnöke, környezetvédelmi influencer képviselte, aki bemutatta a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány által is támogatott és ez év január 10-én megújult rendszerünket, a Hulladékvadász by Zeewát.

Otthon is Műhely vendégei: Máté Bence, Doró Viktória és Szebenyi Péter. / Fotó: KBKA.org

Otthon is Műhely vendégei: Máté Bence, Doró Viktória és Szebenyi Péter. / Fotó: KBKA.org

Az Otthon is Műhely adása visszanézhető a szervező Youtube csatornáját.

A műsor további vendégei voltak:

  • Máté Bence világhírű természetfotós;
  • Doró Viktóriával a Pet Kupa szervezőcsapat tagja.

E-Hulladékvadász járőrszolgálat

Az előadás exkluzivitása, hogy itt beszéltünk először nyilvános körülmények között a hamarosan induló E-Hulladékvadász járőrszolgálatunkról, amit először Pest megyében indítunk el. További részletek a fentebb látható videóban.

Műhely eseménysorozatról bővebben:

„A mi Műhelyünkben a hangsúly márpedig a gondolatokon van. Méghozzá a legkiválóbbakon. Még ha azok hevesen ütköznek is. Úgy fél éve, gondoltunk egyet és azt mondtuk hirdessünk ösztöndíjprogramot a legkiválóbb egyetemistáknak. Hirdettünk! És jöttek a legkiválóbb egyetemisták. Most újra kigondoltunk valamit! A legkiválóbb egyetemistákat összehozzuk a legkiválóbb gondolatokkal.

Műhely sorozat egy korábbi eseménye. / Fotó: kbka.org.

Műhely sorozat egy korábbi eseménye. / Fotó: kbka.org.

Ez lesz a mi Műhelyünk! Így, nagy „M”-el. Februártól minden hónapban egyszer kinyitjuk a Műhelyt. Ide várjuk az ösztöndíjasainkat és barátaikat, hogy egy-egy témát a legjobb előadókkal körbejárva, – a tudományosság igényével mégis közérthetően, de akár vitatkozva is – megismerhessünk a fenntarthatóság vagy a klímavédelem oldaláról is.” – kbka.org

Bízunk benne, hogy a közeljövőben hamarosan találkozhatnak velünk az Otthon is Műhely nézői.