Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szemetelők bejelentése: 7+1 tipp a tettenéréshez - Hulladekvadasz.hu

Szemetelők bejelentése: 7+1 tipp a tettenéréshez

Vajon állampolgári kötelesség a szemetelők bejelentése? Hát mindenki maga döntse el, de mi most összegyűjtöttünk 7+1 tippet a szemetelők levadászására.

Szinte mindenkit zavar a szemetelés, viszont ennek ellenére kevesen jelentenek be szemetelő embereket, kevesen emelnek szót ellene. Sőt, még a jelenlegi törvénykezés is kesztyűs kézzel bánik velük.

Szabálysértés volt, bűncselekményé válhat a szemetelés!

Szabálysértés volt, bűncselekményé válhat a szemetelés!

Igaz, voltak már olyan bejelentések, miszerint a lakossági szemetelés jelenlegi szabálysértési státuszából átminősíthetik bűncselekménnyé. (Bizonyos típusú és minőségű szemetelés, környezeti károkozás bűncselekménynek minősül már évek óta).

De kik azok a szemetelők?

Szebenyi Péter Youtube csatornáján indult „Szemetelő idióták” című videósorozatból mindenki számára kiderülhet kikkel állunk harcban már évtizedek óta.

Mit tehetünk, ha szemetelőt látunk? – Hát ezt!

  • mindenekelőtt mérjük fel az erőviszonyokat, a helyzetet: a feltételezett szemetelő tényleg szemetet tesz le illegálisan?;
  • szóljunk rá, hogy ne szemeteljen;
  • ha túl sokan vannak, ne kockáztassunk;
  • hívjuk a rendőrséget;
  • hívjuk a közterület-felügyeletet;
  • hívjuk a településed polgárőrségét;
  • tegyünk feljelentést!

Extra lehetőség: jelentsd be a Hulladékvadászon!

Ha az előbbi lehetőségek mellé járó bírósági hercehurcára elkerülése véget várjuk a tettenérésekről szóló videókat, képeket. Bejelenteni nálunk a Hulladékvadász applikáció segítségével lehetséges.

Töltsd le a Hulladékvadász applikációt, ami elérhető Android és IOS rendszerű mobiltelefonokon.

Szemetelők bejelentése a Hulladékvadász applikációval is lehetséges.

Szemetelők bejelentése a Hulladékvadász applikációval is lehetséges.

Bízunk abban, hogy társadalmi összefogás hatására egyre tisztább világban élhetünk és gátat szabhatunk a szemetelők sziszifuszi tevékenységének.

Támogasd a munkánk fennmaradását, a hulladékvadászok munkáját pár kattintásból, itt!

You may also like...