Kispesti Öreg temető mellé hányt bűzölgő ételmaradék

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A kispesti Öreg temető mellé hányt bűzölgő ételmaradékról és annak közegészségügyi és hulladékgazdálkodási rendjének a megsértéséről érkezett bejelentés Budapestről.

Nem, de tényleg nem értjük az embereket, miért érzik úgy, hogy temetők mellé kell hordaniuk szemetüket. Azért is módjuk ezt, mert az utóbbi időben megszaporodtak az ilyen jellegű illegális hulladéklerakásokkal kapcsolatos bejelentések (például legutóbb győri temető), sőt erről a helyszínről már két éve érkezett bejelentés.

Mentális probléma vagy egyszerű kegyeletsértés?

Mindenki döntse el maga, de ami biztos, hogy mélységesen elítélendő.

A kispesti Öreg temető légvonalban mindössze pár méterre található a bűzölgő szemétdomb helyszínétől.

A kispesti Öreg temető légvonalban mindössze pár méterre található a bűzölgő szemétdomb helyszínétől.

A bejelentés szövege:
“Tisztelt Hölgyem /Uram! Kispesten a Hunyadi úti felüljáró tövében a Kispesti Öreg Temető és a felüljáró között. A Nagykőrösi út felől lehet megközelíteni. Ebben az adag szemétben elég sok ételmaradék látható, csontok, hús, kellemetlen szaga van.” – A bejelentés és annak megoldása közvetlenül a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben tekinthető meg.

Hulladék jellege: szerves, kommunális.

A bejelentés időpontja: 2020.07.17.

A Kispesti Öreg temető árnyékából érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzat részére, bízva abban, hogy a kialakult közegészségügyi problémákat is sértő helyzet minél hamarabb megoldódik.


Ha te is tennél a hasonló állapotok ellen, akkor jelentsd be nálunk az illegális hulladéklerakásokat vagy azok lerakóit:

Bejelentést teszek!

Letöltöm a Hulladékvadász applikációt!

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: