Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Ingyenreklám a szemétszedési akciódnak - Hulladekvadasz.hu

Ingyenreklám a szemétszedési akciódnak

Az ingyenreklám lehetőségét biztosítjuk azoknak, akik szemétszedési akciójukat minél több tevő emberhez szeretnék eljuttatni vagy eseményükhöz támogatókat keresnek.

Több évnyi szemétszedéssel kapcsolatos tapasztalatot összegyűjtve egy másfél éves fejlesztés után megújult Hulladékvadász rendszerünk 2020. január 10-én. Az új rendszerben nem csak hulladékra lehet vadászni, hanem szemétszedési akciókat lehet szervezni, sőt azok anyagi megvalósítására közösségi finanszírozás által adományokat lehet gyűjteni.

A videóban Szebenyi Péter, a JÖN Alapítvány elnöke, környezetmérnök beszél arról, hogyan népszerűsítsd ingyenesen a szemétszedési akciódat a Hulladékvadász by Zeewa rendszerének a segítségével.

Szemétszedési akciók népszerűsítésének és megvalósítási lehetőségei:

  • Töltsd fel az Országos szemétszedési naptárba az eseményedet, ami teljesen ingyenes;
  • vagy jelentsd be a szemetes helyszínt, gyűjtsd rá pénzt egy a helyszínre tervezett szemétszedési akcióra és ezek után mi segítünk a szervezésben;
  • de ha csak szemetet szednél, akkor az szemétszedési naptárban megtalálod az aktuális eseményeket.

Reméljük az úgynevezett ingyenreklám segítségével minél többen fognak élni és minél több emberrel takarítják ki a különböző hulladékkal szennyezett területeket.

You may also like...