Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
JÖN Alapítvány zöld szervezetét a Hulladékvadász mozgalom szülte - Hulladekvadasz.hu

JÖN Alapítvány zöld szervezetét a Hulladékvadász mozgalom szülte

A JÖN Alapítvány ma már Magyarország egyik legaktívabb zöld szervezete, amit 2017-ben a Hulladékvadász mozgalom hatalmas sikere hívta életre.

Igen, minden ott kezdődött, hogy itt a szemét, ott a szemét és az emberek nem tudták hol kell bejelenteni, ha illegális hulladéklerakást látnak. 2016. január 1-jén indult hulladekvadasz.hu honlapunk egy olyan témára jött létre, amit sok más szervezet csak szélmalomharcként emleget.

Hulladékvadász, a legapróbb (J)önkéntes!

A Hulladékvadász mozgalom létrejöttéről már korábban több cikkben és videóban beszámoltunk, de most a mozgalmunkból létrejött szervezetünk születését Szebenyi Péter, a JÖN Alapítvány elnöke egy videósorozat keretében mutatja be az alábbi videóban.

A zöld szervezetünk az eltelt időben eseményeivel, edukációs kampányaival, illetve többféle hiánypótló projektjével (például Hulladékvadász by Zeewa) vált hazánk legaktívabb és a médiában a legtöbben szereplö környezetvédelmi szervezetévé.

A siker és ami mögötte van!

A rengeteg siker és több ezer ember aktivizálása ellenére is a szervezetünk a mai napig komoly finanszírozási gondokkal küzd. Havi szinten 15 000 forint állandó támogatást kapunk mindössze 7 nagyszerű embertől, ami megtisztelő, de sajnos a könyvelőnk árára sem elég. Így a látszat ellenére még a mai napig is önkénteseink nagyszerű munkájának és pénzének köszönhető, hogy létezik a szerveztünk és a szerteágazó tevékenységünk.

Támogasd a környezetvédelmi szervezetünket, a JÖN Alapítvány fennmaradását, hogy minél nagyobb sikerrel végezhessük környezetmegóvó tevékenységünket.

  • Banki átutalással:
    Név: JÖN Alapítvány
    Számlaszám: 16200151-18537255  – Magnet Magyar Közösségi Bank Zrt.
  • Bankkártyás fizetéssel
    A megújult Hulladékvadász by Zeewa oldalán nem csak a JÖNt, hanem szemétszedési akciók megvalósulását is lehet támogatni.
  • Virtuális fizetőeszközökkel:
    Bitcoin adományozás
     és minden más virtuális fizetőeszközzel lehet támogatni a szervezetünk fennmaradását.
  • JÖN Környezetvédelmi nagykövetek
    Légy patrónus és ismerd meg a környezetvédelmi nagyköveteinket és támogasd egyéni környezetvédelmi céljaik elérését.

Mit támogatsz, ha a JÖN-t támogatód?

  • környezetvédelemmel kapcsolatos edukációs kampányokat (például: cigicsikkmentes, csomagolásmentes, Ne égess, komposztálj kampányok);
  • szemétszedési eseményeket szervezhessünk;
  • szemléletformáló tartalmakat készíthessünk (például a hulladekvadasz.hu -ra);
  • zöld workshopokoat rendezhessünk;
  • közösségi komposztálókat hozhassunk létre;
  • vagy minél több fát ültethessünk országszerte.

JÖN Alapítvány ide vagy oda, de Nélküled nem sikerülhet!

You may also like...