Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Petpalackgát alakult ki Sajó folyó hídja alatt - Hulladekvadasz.hu

Petpalackgát alakult ki Sajó folyó hídja alatt

PETpalackgát alakult ki Sajószentpéteren a Sajó folyó árterébe eldobált több ezer eldobott pet palackból és pár tonna uszadékfából. A látvány magáért beszél.

Annak ellenére, hogy pár hete ért csak véget az idei Pet kupa egyáltalán nem dőlhetünk hátra, hiszen a folyóink most is telis-tele vannak szeméttel. Ez a helyzet hosszú évek óta komoly környezetszennyezési problémát okoz hazánknak. Mindezek mellett több vizsgálat is bizonyítja, hogy a vizeink mikroműanyaggal szennyezettek.

Petpalackgát alakult ki Sajó folyó hídja alatt.

Petpalackgát alakult ki Sajó folyó hídja alatt.

A bejelentés szövege:
“Tisztelt Hölgyem /Uram! Sajószentpéter Sajó-híd alatt található a hulladék. Patkány elszaporodása és fertőzése fent áll.” – A bejelentés és annak megoldása közvetlenül a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben tekinthető meg.

Valaki megtudja számolni vajon hány darab PET palack van a folyóban?

Valaki megtudja számolni vajon hány darab PET palack van a folyóban?

Hulladék jellege: műanyag, fahulladék, egyéb.

A bejelentés időpontja: 2020.08.21.

Bízunk benne, hogy a bejelentés hatására a helyi vízügyi igazgatóság a petpalackgát vérfagyasztó monstrumát hamarosan felszámolja.


Ismerd meg a lentebb látható videóra kattintva az idén 3 éves hulladékvadászok környezetvédelmi szervezetét, a Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítványt. 


Ha te is tennél a hasonló állapotok ellen, akkor jelentsd be nálunk az illegális hulladéklerakásokat vagy azok lerakóit:

Bejelentést teszek!

Letöltöm a Hulladékvadász applikációt!

You may also like...