Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Egy igazi komposztáló közösség a KomPOSZTolok csoport - Hulladekvadasz.hu

Egy igazi komposztáló közösség a KomPOSZTolok csoport

Egy igazi komposztáló közösség jött létre évekkel ezelőtt a Facebookon KomPOSZTolok csoport néven, ami ma már több mint 4000 taggal rendelkezik.

A facebookos csoportban aktív közösségi komPOSZT élet folyik, ahol az emberek egymást segítve tanulnak meg komposztálni és együttes erővel népszerűsítik a komposztálás nagyszerű, de egyszerű tudományát.

KomPOSZTolok facebookos közösségi csoporthoz ide kattintva lehet csatlakozni!

Csupán egy kattintás és te is részese lehetsz a komPOSZTolok közösségnek.

Csupán egy kattintás és te is részese lehetsz a komPOSZTolok közösségnek.

Szakmai segítség  a csoportban

A környezetvédelmi JÖN alapítvány szakértőinek a bevonásával szerkesztjük a csoportot, válaszolunk a több különböző komposztálással kapcsolatos kérdésre vagy különböző akcióinkra hívjuk fel a figyelmet.

music-fm-roadshow-kertész

Komposztáló-szépségverseny 2020-ban ismét!

A komposztálással kapcsolatban a hulladekvadasz.hu -n komPOSZT rovatában lehet tájékozódni,  amit a komPOSZTolok csoportban felvetődő kérdésekre alapozva szerkesztünk.

Aktuális, „égető” témák, amik folyamatosan fel-felvetődnek a lakosság köreiben – a csoportban.

A JÖN szakmai stábunk közt több végzett agrár-és környezetmérnök van, akik számára szinte veleszületett tulajdonság a komposztálás.

Komposztáló közösség és események

Az alapítványunk őszi kampánya, „Ne égess, komPOSZTálj!”, aminek lényege, hogy az embereket rávegyük, hogy égetés helyett komposztálással oldják meg az avar és zöldhulladékuk problémájukat.

Komposztáló-szépségverseny – nevezz be te is!

2020-ban ismét Komposztáló-szépségverseny méghozzá már a 3. alkalommal. Az eseményre bárki benevezhet, aki komposztál. Az egyedi szépségverseny célja a komposztálás népszerűsítése a lakosság körében és a példamutatás. A nevezési űrlap a JÖN Alapítvány honlapján elérhető.

Tudtad? – képes rovat a Ne égess, komposztálj! kampány elemeként

A közösségi médiában minden hétköznap egy figyelemfelkeltő edukációs poszttal hívjuk fel a komposztálásra a figyelmet, amiben segítséget nyújtunk a komposztálás elsajátítására.

Bízunk benne, hogy napról napra egyre több komposztáló közösség JÖN létre, akár a zöld szervezetünk révén is, hogy egy tisztább, egészségesebb és környezettudatosabb Magyarországon élhessünk!

You may also like...