Hatalmas hulladékhegyek Csepel határában

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Hulladékhegyek Csepel határában jól bemutatja azt, hogy településeink határában mi folyik zavartalanul nap mint nap: szemetelés!

A képeken látható állapotok eltakarítása akár több millió adóforintba is kerülhet, amit mi adófizetők fogunk megfizetni.

Hatalmas hulladékhegyek Csepel határában.

Hatalmas hulladékhegyek Csepel határában.

A bejelentés szövege:
“Tisztelt Hulladékvadászok! Elképesztő mennyiségű szemét. a lerakott tárgyak (pl. könyvek) alapján nem csak a “legprimitivebbnek” tűnő emberek szemetelnek, bár minden nyom egy házhoz vezet, aminek a bejáratához a kupac át van vágva, bent a porta is tele szeméttel. A szomszéd utcában ugyanez. Egy közeli lakó panaszkodott a patkányok es a bűz miatt, de szólni nem mer, mert fél, hogy rágyújtják a házát. Friss szemét/lom. Évek óta ez van ott, gondolom az önkormányzat és a rendőrség szemet huny 🙁 “ – A bejelentés és annak megoldása közvetlenül a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben tekinthető meg.

Egy ott lévő ingatlan bejáratához hordott hulladék.

Egy ott lévő ingatlan bejáratához hordott hulladék.

Hulladék jellege: kommunális, fahulladék, lom hulladék.

A bejelentés időpontja: 2020.09.11.

Bízunk benne, hogy hulladékhegyek Csepel határában a bejelentés hatására eltakarításra kerül, amellett, hogy az elkövetők is kézre kerülnek.

Vajon ez a kutya a hulladékkal együtt került a helyszínre?

Vajon ez a kutya a hulladékkal együtt került a helyszínre?


Ha te is tennél a hasonló állapotok ellen, akkor jelentsd be nálunk az illegális hulladéklerakásokat vagy azok lerakóit:

Bejelentést teszek!

Letöltöm a Hulladékvadász applikációt!

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: