Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
A JÖN felhívása társadalmi szervezetek részére - Hulladekvadasz.hu

A JÖN felhívása társadalmi szervezetek részére

A környezetvédelmi küldetésű Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítvány felhívást intéz társadalmi – civil és politikai – szervezetekhez a Hulladékvadász by Zeewa használatára ösztönözve.

A JÖN Alapítvány több éve foglalkozik a környezetünk tisztaságának a megóvásával, az illegális hulladéklerakások és a szemetelést mindenkit érintő problémájával.

Történelmi Dunamentő kaland: 400 ember a tiszta Duna-partért

Történelmi Dunamentő kaland: 400 ember a tiszta Duna-partért

A közel 5 éve létrejött és országos Hulladékvadász mozgalom által több ezer bejelentést kaptunk, dolgoztunk fel, illetve a bejelentések illetékesekhez való eljuttatásában működtünk közre és azok eltakarításában vagy szervezetünk adott szennyezett területekre szemétszedési akciókat.

Hulladékvadász by Zeewa

A 2020. január 10-én megújult és közösségi megoldásokat kínáló rendszer jött létre, ami helyet ad a lakosság, több különböző szervezetek és cégek részére is.

Az év eleje óta eltelt időben a megújult rendszer bizonyította létjogosultságát. Emiatt is jött el az idő arra, hogy összefogásra buzdítsuk a társadalmi civil és politikai szerveződéseket a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünk használatára. Ennek mintáját az évente egyszer megrendezésre kerülő TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért mozgalom, ahol évente egyszer hasonló társadalmi összefogás látható.

Teszeddhez hasonló országos összefogásra van szükség!

Teszeddhez hasonló országos összefogásra van szükség!

A Teszedd akcióhoz képest a JÖN Alapítvány által kiépített és üzemeltetett rendszer az év 365 napjában igény szerint alkalmazható:

  • legyen szó illegális hulladéklerakás bejelentéséről;
  • vagy azok közösségi szemétszedési akciókon való eltakarításáról.

Összefogás ereje

Várjuk helyi aktivitással vagy országos hálózattal rendelkező szervezetek jelentkezését, hogy közös erővel, érdekeket félre téve, egymást segítve takarítsuk ki együtt Magyarországot az elhagyott szeméttől. A Hulladékvadász by Zeewa rendszere társadalmi szervezeti programja politikamentes, öncélú reklámra nem használható.

Regisztrációs felület a Hulladékvadász by Zeewa.io oldalon elérhető.

JÖN felhívása a képzési programban való részvételre

A Hulladékvadász rendszere mellett ajánljuk figyelmébe minden hazai szervezet számára a JÖN Alapítvány különálló környezetvédelmi programjait, képzéseit is. További részletek a zöld szervezetünk honlapjának a rendezvényszervezés menüpontjában.

A Corvinus Egyetemen tartott előadásunk egyike.

A Corvinus Egyetemen tartott előadásunk egyike.

Bízunk együttműködésünk sikerében:

Legyen élhetőbb, tisztább és környezettudatosabb Magyarország!

Forrás: jonalapitvany.hu

You may also like...