Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Jakabszállás elsőként csatlakozott a Cigicsikkmentes októberhez - Hulladekvadasz.hu

Jakabszállás elsőként csatlakozott a Cigicsikkmentes októberhez

Jakabszállás önkormányzata csatlakozott először a Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítvány által meghirdetett Cigicsikkmentes október kihíváshoz.

A település vezetése elkötelezett híve a tiszta környezetnek és ennek érdekében lokálisan rendszeresen szemétszedési akciókat szerveznek a Teszedd akcióra, illetve azon is túl több szinten is szemléletformálják a település lakóit. Mindezek mellett a JÖN Alapítvány 2019-es Cigicsikkmentes február kihívás kapcsán bemutatott önkormányzatoknak szóló megoldási javaslatokat a gyakorlatban is alkalmazza a település.

Jakabszállási Lokálpatrióták Egyesülete által adományokból kihelyezett csikkgyűjtő.

Jakabszállási Lokálpatrióták Egyesülete által adományokból kihelyezett csikkgyűjtő. / Fotó: Jakabszállási Lokálpatrióták Egyesület

A helyi program kialakításában a Jakabszállási Lokálpatrióták Egyesülete is segíti az önkormányzat #cigicsikkmentes programját. A Bács-Kiskun megyei község a Cigicsikkmentes kihívás kapcsán a helyi hirdetményekkel és a település közösségi média felületein tájékoztatja a település lakóit.

Szabó György Róbertnek, a település polgármesterének csatlakozási nyilatkozata

Jakabszallas-csatlakozas

Jakabszállás csatlakozási nyilatkozata.

Bízunk benne, hogy Jakabszállás önkormányzata mellett további települési önkormányzat fog csatlakozni a programhoz.

További részletek a JÖN Alapítvány Cigicsikkmentes település program oldalán.

You may also like...