Zöld Híd novembertől 113 településről viszi el a szemetet

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Újra a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. végzi a közszolgáltatás ellátását november 1-jétől 113 Pest és Nógrád megyei településen – írja az MTI.

A közlemény szerint a Zöld Híd szeptemberben kérelmezte az a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV)-től a közszolgáltatás ellátásához szükséges megfelelőségi vélemény kiadását, s az ehhez a szükséges adatszolgáltatást határidőben teljesítette.

Zöld Híd novembertől 113 településről viszi el a szemetet

Zöld Híd novembertől 113 településről viszi el a szemetet

Az NHKV az adatszolgáltatás alapján október 9-én kiállította a november 1-jétől hatályos megfelelőségi véleményét és megküldte az érintetteknek.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a fentiekre tekintettel november elsejével átadja a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási tevekénységet a Zöld Hídnak. Ezzel véget ér a hulladékgazdálkodási szükségellátás a területen – írták.

A közszolgáltatói tevékenység finanszírozása a hatályos jogszabályoknak megfelelően a Zöld Híd adatszolgáltatása alapján történik november 1-jétől – tették hozzá.

Forrás: MTI

További hulladékkal kapcsolatos híreink a Hulladékvadász Hírfolyamban.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: