Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Erdélyi hulladékvadászok akcióban! - Hulladekvadasz.hu

Erdélyi hulladékvadászok akcióban!

Erdélyi hulladékvadászok akcióban! – olvasható a cikkünk címe, ami több mint egy egyszerű esemény, hiszen a mozgalmunk ezzel végérvényesen is átlépte a nemzetközi határokat.

Mint ismeretes, hogy a nyár közepén elindult a Nemzetközi hulladékvadász, azaz már határon túlról is be lehet jelenteni Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben, ha valaki illegális hulladéklerakással találkozik. A nemzetközi indulásról az alábbi videóból lehet tájékozódni.

Az erdélyi hulladékvadászok nem is egy, hanem egyből már kettő bejelentést is küldtek.

A helyszínek szempontjából az egyik Marosvásárhely kertvárosi részéből, a másikat Hagymásbodonról. A képek magukért beszélnek.

Erdélyi hulladékvadászok akcióban!

Erdélyi hulladékvadászok akcióban!

A bejelentés szövege:
“Tisztelt Hulladékvadászok! 1. Hagymásbodon erdejében építkezési hulladék van szétszórva. 2. Marosvásárhely békés negyedében, ruházati cikkek vannak szétszórva. 3. Tömbházak között felhalmozott szemét, Marosvásárhelyen.”

Hagymásbodon illegális építési hulladéklerakása.

Hagymásbodon illegális építési hulladéklerakása.

Az erdélyi hulladékvadászok bejelentéseit továbbítjuk a helyi illetékes önkormányzatok számára.

Bízunk benne, hogy hamarosan annak eltakarításáról is beszámolhatunk.


Ha te is tennél a hasonló állapotok ellen, akkor jelentsd be nálunk az illegális hulladéklerakásokat vagy azok lerakóit:

Bejelentést teszek!

Letöltöm a Hulladékvadász applikációt!