Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Újra Ploggingoltunk egyszerre három helyszínen az NN Biztosító jóvoltából! - Hulladekvadasz.hu

Újra Ploggingoltunk egyszerre három helyszínen az NN Biztosító jóvoltából!

Idén először került megrendezésre az NN Szedd a lábad! szemétszedő futás !!!

 

A JÖN a Nationale Netherlanden Biztosító felkérésére szakmai partnerként támogatta az eseményt, ahol közösen ploggingolhattunk múlt szombat délelőttön.

 

 

A rendezvény különlegessége a környezet szépségének a sportolásnak és a környezettudatosságnak az összefonódása. Egyszerre az ország három különböző pontján tudtunk részt venni a szemétszedő kocogáson. Budapest Pünkösdfürdőn, Szegeden és Debrecenben egy időben.

 

 

Öröm volt látni és átélni, a sok fiatal, a családok, barátok, munkatársak és a kis gyerkőcök lelkesedését, akik több kilométeren keresztül védőkesztyűt és lebomló zsákot magukhoz ragadva tisztították meg ezen kerületnek és városoknak egy részét a mindennapi szeméttől . 🙂

 

 

Annak ellenére, hogy a közszolgáltatók igyekeznek gondot fordítani a  szemét felszámolására és civilek rendszeres szemét szedési akciókat is szerveznek nem üres zsákokkal távoztunk mi sem a helyszínekről ….:-|

 

 

Szeretnénk megköszönni mindenkinek aki velünk tartott és hozzájárult ahhoz hogy közel 9 m3  hulladékot !!! tudjunk összegyűjteni és  mindezt úgy, hogy közben jó levegőn voltunk és sportoltunk is.

 

 

A plogging egy jó lehetőség arra, hogy apránként, de biztosan a kis szemétkupacokat futás közben a legelrejtettebb zugokból is eltüntessük úgy ,hogy kocogás közben élvezzük is  azt, amit csinálunk!

 

 

A Jön Alapítványnak és a Hulladékvadászoknak a  szemét szedő kocogás egy életforma is ahol átélhetjük milyen is a könnyed futás öröme összekötve a környezetünk védelmével .

 

 

Alapítványunk célja továbbra is az, hogy felhívjuk a figyelmet környezetvédelem fontosságára a megelőzésre és a műanyagmentességre, valamint hogy megtisztítsuk Magyarország területeit  közösen a hátrahagyott szeméttől.

Köszönjük hogy ott lehettünk  és nagyon várjuk a folytatást… 😉

 

Hisz Tudjátok :

„Olyan nincs, hogy a más szemete! Mindannyian ugyanazon a Földön élünk!”???

 

You may also like...