Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Európai Hulladékcsökkentési Hét 2022 November 27 - Hulladekvadasz.hu

Európai Hulladékcsökkentési Hét 2022 November 27

 

 

A Hulladékvadászok megmondják mennyi a textil az illegális hulladék kupacokban!

Az Európai Hulladékcsökkentési Hét keretein belül fogunk egy kutatást végezni, mely eredményeként százalékban fogjuk megadni az esemény alatt beérkező lerakásokból összeszámolt textíliák mennyiségét!

Az Európai Hulladékcsökkentési Hét missziója, hogy felhívja a figyelmet a hulladékcsökkentés jelentőségére.

Azonban nem csak ezen az egy héten!

Ez a kezdeményezés ösztönözni kívánja a lakosságot, hogy az élhetőbb, tisztább környezet és a környezetkímélőbb életmód érdekében tudatosan figyeljenek mindennapi fogyasztási szokásaikra.

Az Európai Hulladékmentes Hét egy nagyszerű lehetőség közösségek, civil szervezetek, oktatási intézmények, magánszemélyek és intézmények számára, hogy hulladékképződést megelőző, újító ötleteiket megvalósítva hívják fel a figyelmet egy tisztább jövő lehetőségére.

A Héthez csatlakozók saját, helyi lehetőségeiket, körülményeiket felmérve valósíthatják meg és tehetik közkinccsé ötleteiket, annak érdekében, hogy azokat mások is megismerjék, esetenként kövessék.

A Program azt kívánja bizonyítani, hogy az erőforrásokkal való takarékosság, a figyelmes létezés során jelentősen csökkenthető a keletkező hulladék mennyisége, növelhető az anyagok élettartama.

 

 

You may also like...