Thomán István utcai buszforduló

Egy újabb erdős terület most a XII. kerületből. A bejelentő szerint  a  Thomán István utcai busz forduló (110/112-es busz végállomása) – Csorna u. 5 – Mártonlak u. 20-22 között elterülő kis erdős területen folyamatosan gyűlik a szemét. [Best_Wordpress_Gallery id=”60″ gal_title=”Mártonlak”] A bejelentés szövege: “Sziasztok! Ezen a kis erdős részen már úgy fél éve gyűlik a szemét. De az a legszomorúbb az egészben, hogy a Mártonalja utcai szemétgyűjtő itt ott van 30 méterre(!) egy kuka, a 110/112-es busz végállomásánál és a buszfordulóban meg van 5 kuka kirakva, ennek ellenére a szemét nem a kukában, hanem a kuka mellett landol. Sajnos a Hangya utcát és...

XII. kerület, Hangya utca

Megszokott látvány egy magyarországi szelektív hulladékgyűjtő sziget látványa, ez most sincs másképp. A bejelentés XII. kerület, Hangya utcából érkezett. A bejelentés szövege “Sziasztok! Ezek a képek a Hangya utcában készültek a 32-es számtól odébb egy picivel a szelektív hulladékgyűjtőnél és itt a szemét legalább fél éve gyűlik és napról napra egyre több van belőle.” [Best_Wordpress_Gallery id=”57″ gal_title=”hangya”] A bejelentés helyszínén készült fotók. [codepeople-post-map] Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz. Köszönjük a bejelentést!

Budapest, XII. kerület, a Fogaskerekű Vasút

A fővárosiak többsége gyerek, de legalább felnőtt korábban utazott már a Budapesti Fogaskerekű Vasúttal. Így talán sokaknak ismerős lehetnek a képek, ami ezzel a bejelentéssel érkezett, de nem az útszakasz szépsége miatt. Az első bejelentés a XII. kerületből. A bejelentés szövege “A  fogaskerekű vasút mellett hónapok óta csak gyűlik és gyűlik a szemét és egyre több van belőle. Ideje lenne már valakinek kezdenie vele valamit.(sajnos a kocsiszíntől 35 méterre is áll egy fa alatt is szemét egészen a Széchenyi-hegy végállomásig)” [Best_Wordpress_Gallery id=”54″ gal_title=”Fogaskereku”] A fotók a Fogaskerekű mozgása közben készültek. [codepeople-post-map] Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz. Köszönjük a bejelentést!