bejelento

Fejér megye Magyarország fő közigazgatási egységeinek egyike, a Közép-Dunántúli régióban található. Pest, Bács-Kiskun, Tolna, Somogy, Veszprém és Komárom-Esztergom megye határolja. Fejér megye területe egyike a magyarok legősibb szálláshelyeinek. Székhelye, Székesfehérvár a középkorban a királyság egyik fővárosa volt. Ma a megyében két megyei jogú város is található: Székesfehérvár és Dunaújváros.

Szár község gumiabroncs temetője

Szár község gumiabroncs temetője

Szár község és Újbarok közt hatalmas mennyiségű valószínűleg helytelenül tárolt gumiabroncsokról érkezett bejelentés az oldalunkra.

Ha fontosnak találtad oszd meg!
Share

Ercsi – Sinatelep első bejelentése

Ercsi városból megérkezett első illegális hulladéklerakattal kapcsolatos bejelentés, amiben bontott autóalkatrészre lett figyelmes a bejelentő.

Ha fontosnak találtad oszd meg!
Share

Bicske, Rigó utcai hulladéklerakat (Frissítve)

Bicske városából megérkezett az első bejelentés, amiben a bejelentő komplex problémára hívja fel a figyelmet. Miszerint állandósulni látszik a szemetelés a település Rigó utcájában a kihelyezett térfigyelő kamera ellenére is.

Ha fontosnak találtad oszd meg!
Share

Aszalvölgyi árok sitthalma Székesfehérváron

Aszalvölgyi árok sitthalmára lett figyelmes a bejelentő Székesfehérváron. A bejelentésében azt taglalja, hogy szerinte a környező vízbázist nem veszélyeztetni az illegális hulladéklerakat.

Ha fontosnak találtad oszd meg!
Share