Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Fejér Megye - Hulladekvadasz.hu

Fejér Megye

Fejér megye Magyarország fő közigazgatási egységeinek egyike, a Közép-Dunántúli régióban található. Pest, Bács-Kiskun, Tolna, Somogy, Veszprém és Komárom-Esztergom megye határolja. Fejér megye területe egyike a magyarok legősibb szálláshelyeinek. Székhelye, Székesfehérvár a középkorban a királyság egyik fővárosa volt. Ma a megyében két megyei jogú város is található: Székesfehérvár és Dunaújváros.

Állati sok szemét Fehérvár mellett

Állati sok szemét Fehérvár mellett

Állati sok szemét került lerakásra illegálisan Fejér megye fővárosában, Székesfehérvár külterületén, ahol szinte minden van, ami háztartásban lehet.

Gárdonyi vasútállomás autóroncsa

Gárdonyi vasútállomás autóroncsa

A gárdonyi vasútállomás autóroncsáról kaptunk értesítést. A bejelentő állítása szerint már a rendőrök is szemrevételezték a roncsot, de az autó...

Kapos utca gazzal benőtt hulladéklerakata

A Kapos utca illegális hulladéklerakására lett figyelmes székesfehérvári hulladékvadászunk. A hulladékot látványosan benőtte a növényzet, de nem ez a megoldás.

Nyúl dűlő építési hulladéklerakata

Nyúl dűlő építési hulladéklerakata

Nyúl dűlő építési hulladéklerakatára lett figyelmes székesfehérvári hulladékvadászunk. Újabb skalpjában bontási törmelékekre lett figyelmes, amiben veszélyes hulladék is található.