Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Agárd egy település Fejér megye Gárdonyi járásában, a Velencei-tó déli partján, Székesfehérvártól 15 kilométerre keletre. Közigazgatásilag Gárdonyhoz tartozik. Agárd könnyen megközelíthető vasúton (Budapest–Székesfehérvár-vasútvonal) és közúton (7-es főút, 6212-es közút) egyaránt.

Zöldhulladék Agárdon, a Ősz utcában

Zöldhulladék Agárdon, a Ősz utcában

Agárdon nagy mennyiségű zöldhulladékra lett figyelmes a bejelentő, az Ősz utcában. A képeket elnézve feltűnhet, hogy a zöldhulladék közé már kommunális hulladék is keveredik.

Agárd, Őrház utca és Vasút utca sarok

Agárd első bejelentése is azt bizonyítja, hogy Velencei tó bővelkedik szemetes helyszínekkel. Napról napra egyre több érkezik a térségből. Öröm az ürömben, hogy a helyi lakosok tenni akarnak ez ellen bejelentéseikkel.