Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

6-os főút melletti óriási szemétdomb (videóval)

Százhalombatta és Érd között a 6-os főút 24 km szelvényénél lévő erdős részt évek óta illegális hulladéklerakónak használják. A „senkiföldjére” a környékbéli lakók és az átutazó közönség egyaránt lerakja a nemcsak háztartási, hanem olykor-olykor a veszélyes, vagy inert hulladékot is.

Érd – Százhalombatta határa illegális lerakó

A Százhalombatta táblánál, a jobbra való lekanyarodónál állandó jelleggel illegális hulladéklerakás történik a kapott bejelentés szerint. A kép illusztráció. A hulladékvadász csapata egy bejelentés alapján kint járt a helyszínen. Nem kellett sokat várni és hamar jött is egy furgon – valószínűleg megtömött szemeteszsákokkal – de meglepte az ottlétünk és gyorsan elhajtott. [Best_Wordpress_Gallery id=”19″ gal_title=”érd-batta”] A Google maps szerint  a terület Érdhez tartozik. A földúton továbbhaladva az M6-os hídjának környékén is folytatódik az illegális hulladéklerakás. [Best_Wordpress_Gallery id=”20″ gal_title=”érd-batta2″] Továbbítjuk az illetékesekhez. Köszönjük a bejelentést!