Festékes vödör hulladéklerakat Siófok határában

Festékes vödör hulladéklerakat Siófok határában

Festékes vödör hulladéklerakat Siófok határában, avagy a természetszennyezés sehol se állhat meg. Sajnálatos módon túl sokan gondolják azt, hogy a települési külterületek hulladékudvarként funkcionálhatnak.

Simonfa külterületi szemétdombjai

Kaposvár melletti Simonfa település első bejelentésében egy tipikusan külterületi szemétdombokról van szó. Tavaszi kirándulásokon gyakorta találkozhatunk ilyen útszéli illegális hulladéklerakásokkal.

Siófok, Aranypart, Csúszda utcai parkoló

Siófok, Aranypart, Csúszda utcai parkolójában a hétvégén az arra járót ez a látvány fogadja. Hozz magaddal egy autógumit, és fürödj egyet ingyen a tóban!

Siófok, Obi parkoló

Siófok, Obi barkácsáruháznak a parkolójából érkezett az alábbi bejelentés.

Balatonszabadi, Enyinghez vezető földút

Balatonszabadi településéről már kaptunk bejelentés korábban. Most az Enyinghez vezető földútról érkezett, főként kommunális hulladékkal szennyezett mezőségi területről.

Balatonszabadi

Balaton fővárosa, Siófok után egy újabb balatoni település, Balatonszabadi is felkerült a hulladékvadász szeméttérképére. A bejelentés nem meglepően egy külterületi illegális hulladéklerakatról szól. [Best_Wordpress_Gallery id=”78″ gal_title=”balatonszabadi”] Hulladék jellege: kommunális, építési, ipari. [codepeople-post-map] Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz. Köszönjük a bejelentést!

Siófok, a zsidó temető mögötti terület (Frissítve)

Az első bejelentés érkezett a magyar tenger mellől, Siófokról. Sokaknak a településről a napsütés, a bulik és a nyaralás jut elsőként az eszébe. Az alábbi bejelentés a siófoki zsidó temető mögötti területen lévő áldatlan állapotokat mutatja be. Frissítve 2016.05.25. A Siófoki Önkormányzat értesített bennünket, hogy a bejelentésben szereplő hulladékot összeszedték és elszállították. Köszönjük. Korábban 2016.03.29. [Best_Wordpress_Gallery id=”76″ gal_title=”siofok”] Hulladék jellege: elektronikai, kommunális. [codepeople-post-map] Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz. Köszönjük a bejelentést!