bejelento
Ádánd külterületén állandó hulladéklerakások

Ádánd külterületén állandó hulladéklerakások

Share

Ádánd külterületén állandó hulladéklerakásokra hívja fel a figyelmet a bejelentő. XXI. századi település kültéri körkép bontott hűtőkkel, autóalkatrészékkel és építési hulladékkal.

Simonfa külterületi szemétdombjai

Share

Kaposvár melletti Simonfa település első bejelentésében egy tipikusan külterületi szemétdombokról van szó. Tavaszi kirándulásokon gyakorta találkozhatunk ilyen útszéli illegális hulladéklerakásokkal.

Siófok, Aranypart, Csúszda utcai parkoló

Share

Siófok, Aranypart, Csúszda utcai parkolójában a hétvégén az arra járót ez a látvány fogadja. Hozz magaddal egy autógumit, és fürödj egyet ingyen a tóban!

Siófok, Obi parkoló

Share

Siófok, Obi barkácsáruháznak a parkolójából érkezett az alábbi bejelentés.

Siófok, a zsidó temető mögötti terület (Frissítve)

Share

Az első bejelentés érkezett a magyar tenger mellől, Siófokról. Sokaknak a településről a napsütés, a bulik és a nyaralás jut elsőként az eszébe. Az alábbi bejelentés a siófoki zsidó temető mögötti területen lévő áldatlan állapotokat mutatja be. Frissítve 2016.05.25. A Siófoki Önkormányzat értesített bennünket, hogy a bejelentésben szereplő hulladékot összeszedték és elszállították. Köszönjük. Korábban 2016.03.29. [Best_Wordpress_Gallery id=”76″ gal_title=”siofok”] Hulladék jellege: elektronikai, kommunális. Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz. Köszönjük a bejelentést!