Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hogyan működik a hulladékvadász? - Hulladekvadasz.hu

Hogyan működik a hulladékvadász?

Hogyan működik a hulladékvadász? Honfitársaink ösztönzése a legapróbb önkéntes képében. Nevéből fakadóan hulladékkeresés és bejelentés online közegben.

Egy olyan közösségi, bejelentő oldal, amely összefogja a környezettudatos embereket az illegális hulladéklerakás megakadályozására, felszámolására. Továbbá segítve ezzel az aktuális önkormányzatok munkáját.

Hulladékvadász, a legapróbb önkéntes! – az oldal mottója.

A hulladekvadasz.hu amelyre az ország bármely pontján élő személy küldhet kép és helyszín megadásával tájékoztatást arról, hogy hol található illegálisan lerakott hulladék, környezetszennyezés.

Az oldal jelképes jellegű önkéntes munkát végez. Együttműködik és segíti a helyi önkormányzatok munkáját. Minden az oldalra felkerülő bejelentést eljuttat az aktuális önkormányzathoz, a helyszín és kép csatolásával.

Hogyan működik a hulladékvadász Fontos számunkra a fiatalok bevonása a környezetvédelembe. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Fontos számunkra a fiatalok bevonása a környezetvédelembe. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az alábbi útmutató segítségével az illegális hulladéklerakat bejelentése végtelenül egyszerűvé válik. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Önkormányzatok
A hulladékvadász.hu -ra beérkező illegális hulladéklerakatokkal kapcsolatos bejelentéseket minden esetben az aktuális szervekhez továbbítjuk. Ezzel is segítve az önkormányzatok munkáját az illegális hulladéklerakatok felszámolásában. Ha egy adott bejelentés megoldásra kerül ELŐTTE – UTÁNA képpel frissítjük a bejelentést.

Ezzel is bemutatva az önkormányzatok alázatos munkáját, kiemelve munkájuk fontosságát. Továbbá megköszönve a bejelentőnek is az aktivitást.

Hogyan működik? A 2020. január adatok alapján kiválóan. Eddig közel 4500 bejelentés érkezett országszerte és több mint 2000 bejelentés oldódott meg mindebből. Reméljük ez a siker és az oldalunk környezetvédelmi aktivizálós ereje továbbfokozódik.

 

Több, mint hulladékvadászat
Az oldalunk már nem csak egy hulladék bejelentő oldal, hanem sokkal több annál. Egyedi rovatszerkezettel rendelkezünk, kizárólag nálunk megtalálható tartalmaink által egy hulladék témájú hírportálként üzemeltetjük az oldalunkat 2017-től kezdve. Az oldal nézettségi mutatója hónapról hónapra. Átlagos nézettségi adatok egyedi látogatói száma a Google szerint havonta több mint 30 ezer embert mutat, de több esetben eléri a 100 000 egyedi kattintó. Ez a nézettségnövekedés köszönhető az oldal rovatosodásának.

Kiemelt rovataink: Városkép romboló, Háztartásom hulladék nélkül, Kreatív hobbik – DIY, Mágnes horgászat, Lámpahulladék, Hulladékvadász terepszemle, Zöldellő cégek.

Országos sajtómegjelenések
A hulladekvadasz.hu -ra felkerülő bejelentések és a hulladékvadász csapatának a terepszemléit a helyi, illetve országos sajtó rendszeresen átveszi, témáinkkal behatóbban foglalkozik. Többek közt ilyen az index.hu, az RTL Klub Híradója is. Az oldalunk fontosabb sajtómegjelenéseit ide kattintva lehet elérni.

Az országban szinte mindenki hulladékvadász önkéntes, csak még nem tud róla

Bővebb információk az alábbi oldalakon: Hulladékvadász a legapróbb önkéntes fogalmáról.

Légy Te is hulladékvadász!