Hőtérkép és hulladék kategóriaszűrő

Hőtérkép és hulladék kategóriaszűrő segítségével egyedülálló módon szemlélteti a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünk Magyarország elhagyott szemétproblémáját.

A 2020. január 10-én megújult Hulladékvadászra beérkezett illegális hulladéklerakásokkal kapcsolatos bejelentések egy új univerzális és napi szinten frissülő térképen mutatjuk meg hazánk szemetelési helyszíneit.

A hőtérkép egyértelműen mutatja, hogy hol vannak hazánk hulladéklerakási gócpontjai. / Fotó: zeewa.io

A hőtérkép egyértelműen mutatja, hogy hol vannak hazánk hulladéklerakási gócpontjai. / Fotó: zeewa.io

Hőtérkép és a hulladék gócpontok

2020. szeptember végétől a Hulladékvadászok nagytérképe egy új funkciókat kapott, amivel egyszerűen beazonosíthatóak a hulladékkal a leggyakrabban szennyezett területek. A térképen nagyítási és kicsinyítési lehetőségek vannak, aminek a segítségével a hulladéklerakások lokalizációja is pillanatok alatt megoldható.

Hulladék kategóriaszűrű segítségével megtudhatjuk hol mit dobnak el leggyakrabban.

Hulladék kategóriaszűrű segítségével megtudhatjuk hol mit dobnak el leggyakrabban. / Fotó: zeewa.io

Hulladék kategóriaszűrű

Hulladék típus: 2020. év eleje óta beérkezett bejelentések hulladék típusaira is rákereshetünk olyan kategóriákra szűrve, mint fémhulladék, autógumi, elektronikai hulladék, műanyaghulladék, veszélyes hulladék és a felsorolást hosszan folytathatnánk.

Hulladékmennyiség: Mindezek mellett a hulladékmennyiségére is rászűrhetünk és ebből is egy közeli értéket kaphatunk, hogy hány ezer vagy millió köbméternyi hulladék hever illegálisan szanaszét az országban.

Az interaktív térképfelület elérhető a zeewa.io Hulladékvadász menüpontban.

Bízunk benne, hogy a hőtérkép és hulladék kategóriaszűrő segítségével segíthetjük az illetékesek munkáját és a lakosság számára is jobban szemléltethetjük a hulladéklerakások súlyos környezetszennyező problémáját.