Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hulladékvadász, a legapróbb Önkéntes! - Hulladekvadasz.hu

Hulladékvadász, a legapróbb Önkéntes!

Önkéntesség
Hulladékvadász, a legapróbb önkéntes!
Önkéntes a világ védelmezője!

Hulladékvadász, a legapróbb Önkéntes! – a hulladekvadasz.hu mottója. Az oldal az emberek aktivizálását tűzte ki célul, fogjunk össze a tiszta környezetért!

Az oldal jelképes jellegű önkéntes munkát végez. Együttműködik és segíti a helyi önkormányzatok munkáját. Minden az oldalra felkerülő bejelentést eljuttat az aktuális önkormányzathoz, a helyszín és kép csatolásával. Mindezt függetlenül az egyéni és pártérdekektől, a következő generációk érdekében, a jövőnkért.

Mindenkinek van legalább napi 5 percre környezetére. Erre ad lehetőséget az oldalunk online és mobilos bejelentési lehetőségei. Azaz ha illegális hulladéklerakással találkozunk egyszerűen az oldal online bejelenti űrlapján vagy az androidos applikáció segítségével könnyedén bejelentheti, bárki levadászott saját trófeáját.

Hulladékvadász applikáció letölthető a Google Áruházból, ingyenesen!

Hulladékvadász applikáció letölthető a Google Áruházból, ingyenesen!

A bejelentések száma az oldal népszerűségével nő. Napi 2-3 bejelentés érkezik az ország több különböző pontjáról. Az oldalt működtetők teljesen ingyen, önkéntes jelleggel foglalkoznak a témával népszerűsítve a környezetvédő önkéntes munkát és a hulladékproblémára próbálják minél szélesebb spektrumban felhívni a figyelmet.

Továbbá a tisztogatok.hu -val karöltve népszerűsíti és bemutatja az emberek alázatos önkéntes munkáját a szemétszedést, illetve szeretne egy közös platformot teremteni a zöld szervezetek magyarországi csoportjaival bevonva az egyéni csoportokat. Másodrészt szemétszedési akciók szervezésében nyújt segítséget, „hogyan szerez szemétszedést” alapon.

Tisztogatok.hu - a közösségek ereje. Képre kattintva elérhető az oldal.

Tisztogatok.hu – a közösségek ereje. Képre kattintva elérhető az oldal.

A hulladekvadasz.hu és a tisztogatok.hu oldal alá hamarosan bejegyzésre kerül egy alapítvány, amivel az oldal hosszútávú finanszírozását szeretnénk megoldani. Önkéntes jellege nem változik. Témáját tekintve továbbra is a hulladék, kezdve az illegális hulladék bejelentésektől egészen a hulladékok újrahasznosításáig.

Egyedi rovatok
Ehhez nyújt mélyebb elmélyülési lehetőséget rovat-keretrendszerünk, amiben a nullad hulladéktól egészen az újrahasznosításig indítottunk rovatokat. Külön kiemelnénk itt a Háztartásom hulladék nélkül rovatunkat, Városkép romboló rovatot és a Kreatív hobbik csoport által hetente megjelenő DIY – csináld magad rovatunkat.

Az önkéntesek a közösség védelmezői. Egy fajta életstílus, adni jó, adni nem csak magadnak, hanem a világnak, amibe beleszülettél, amiben élsz. Reméljük minél többen csatlakoznak hozzánk, a hulladékvadászok közösségéhez. A Facebookon az alábbi linken elérhető a hulladékvadászok csoportja.

Hulladékvadász a legapróbb önkéntes!