Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Komposztáló-szépségverseny a komposztálás népszerűsítéséért, avagy nevezz be komposztálóddal és mutasd meg, hogy Te hogyan csinálod!

Az szeptember első hetétől lehet nevezni a JÖN Alapítvány “Ne égess, komposztálj!” őszi kampányban meghirdetett igazán egyedi szépségversenyre. A regisztrációs űrlap kitöltésével és a komposztról készült kép beküldésével bárki indulhat az eseményen!

A komposztálás a legegyszerűbb újrahasznosítás!

Az eseményt 2018-ban a JÖN Alapítvány első alkalommal rendezte meg, ahol több mint 50 nevezőből végül csak egy maradhatott, aki  megnyerhette a versenyt és elvihette a fődíjat. Az I. Komposztáló-szépségverseny 2018 győztese a Cinege-tanya volt.

A Komposztáló-szépségverseny támogatója az Oázis kertészet.

Fontos tudnivalók:

  • A nevezési időszak szeptember 1. – október 31. / Meghosszabbítva november 3. éjfélig.
  • A szavazás november 1-től 30-ig tart.
  • Kerti és gilisztakomposzttal is lehet nevezni.

Díj:

A nyertes számára az Oázis kertészet 20.000 Ft értékű vásárlási utalványt ajánl fel, ami a kertészeti áruházláncban használható fel.

Komposztáló-szépségverseny nevezési űrlap

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Milyen típusú komposztálóval nevezel? (kert, lakás) (kötelező)

Komposztáló leírása, rövid bemutatása (kötelező)

Ha az űrlap nem működne, akkor a kompszep@hulladekvadasz hu címünkre kérjük a nevezést elküldeni!