Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.
PET Kupa a Tisza megmentője

PET Kupa a Tisza megmentője

A PET Kupa idén 5. alkalommal kerület megrendezésre a tiszai hulladékszennyezési problémájának figyelemfelkeltéséért és egyben a folyó megmentéséért.

PET Kupa monitoring – a hulladék nyomában (videókkal)

PET Kupa monitoring alkalmával a rendezvény szervezői leutaztak a Tisza azon szakaszára, ahol az 5. PET Kupa (2017. július 1-9.) megrendezésre kerül, hogy feltérképezzék lehetséges hulladék “bányákat”. Képes, filmes beszámoló a Termeszetfilm.hu, a Greenius és a Sonar Búvárcsoport jóvoltából jött létre.

V. PET kupa – Légy te is PET kaloz

Idén 5. alkalommal kerül megrendezésre a PET kupa. A Tisza hulladékszennyezése óriási környezet-, és természetvédelmi probléma. Ennek felszámolására jött létre ez a non-profit, civil kezdeményezés.