Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

A hulladekvadasz.hu több mint hulladékvadászat. Tematikus rovatok a minden héten új, egyedi tartalommal jelentkeznek. Közvetlenül a nevükre kattintva érheted el a tartalmaikat.

Rovatok

A hulladék globális probléma, ami nem csak Magyarország határain belül honos. A honlapunk rendszeres külföldi hírekkel, érdekes cikkekkel jelentkezik. A rovat ide kattintva elérhető.
Háztartásom hulladék nélkül – A tudatformálásról sokaknak egy nehéz, hosszadalmas procedúra jut az eszébe. A rovat ide kattintva elérhető.
Kreatív Hobbik Csoport rovatában kiemelten a DIY-projektek egyedi megvalósításait mutatjuk be, érintve az újrahasznosítás témaköreit is. A rovat ide kattintva elérhető.
A lámpahulladék rovatunkból mindent megtudhat a kezelésükről, felszámolásukról. A rovat ide kattintva elérhető.
Különvélemény? Igen, olyan neked is van. A rovatunkban a TE véleményedre vagyunk kíváncsiak. Ha környezetvédelem hulladék témáját érintő gondolatod van, akkor azt foglald mondatokba küld el hozzánk és közzétesszük. A rovat ide kattintva elérhető.  
A mágnes horgászat egy egyre közkedveltebb hobbi, amihez csupán egy mágnesre van szükség és a természetre. A rovat ide kattintva elérhető.
Terepszemle – a Hulladékvadász terepszemléit magába foglaló rovatkategória. A helyszíni tudósítás a probléma részletes bemutatása. Ezen cikkekkel az országos sajtó legtöbb esetben behatóbán foglalkozik. A rovat ide kattintva elérhető.
Őrzők című rovatban bemutatjuk településeink őrszolgálatait, őrségeit, akik nap mint nap a rendre és a tisztaságra ügyelnek. A rovat ide kattintva elérhető.
A Városkép romboló rovat lényege, hogy fényképes helyszínrajzokkal és kritikákkal felhívja a figyelmet a város azon pontjaira, amik funkció hiányában, látványukkal rombolják a városképet. A rovat ide kattintva elérhető.
Interjú rovatunkban olyan személyeket szólítunk meg, akik szorosan kapcsolódnak a környezetvédelemhez és jártasak a hulladék elleni harcban. A rovat ide kattintva elérhető.
Havi rendszerességgel bemutatunk egy céget, amelyeknek fontos a környezetvédelem, főként a hulladék újrahasznosítás. A rovat ide kattintva elérhető.
A komposztálást népszerűsítő rovatunk a tudományos és közösségi oldalról mutatja be ezt a rendkívül hasznos tevékenységet. A rovat ide kattintva elérhető.
Hulladékkaják néven újabb rovat indul a hulladekvadasz.hu -n. Célunk vele, hogy irányt mutassunk a lakosság számára az egészséges és tudatos táplálkozásban. A rovat ide kattintva elérhető.
Az illegális hulladéklerakás, a szemetelés ellen harcoló önkormányzatok munkáját bemutató rovatunk. A rovat ide kattintva elérhető.